4F-MDMB-2201

Panaliten in vitro nuduhake manawa senyawa kasebut nuduhake afinitas sing dhuwur kanggo reseptor CB1 lan CB2 lan ngaktifake ing konsentrasi sing luwih murah. 4F-MDMB-2201 minangka homolog saka 5F-MDMB-2201. Kajaba iku, iku obat adhedhasar indazol lan kalebu kulawarga indazol-3-carboxamide. Pasinaon klinis umum nuduhake yen 4F-MDMB-2201 minangka agonis sing kuat lan nduweni afinitas dhuwur kanggo reseptor CB1.

Jeneng IUPAC saka 4F-MDMB-2201 yaiku metil2-(1-(4-cyanobutyl)-1h-indole-3-carboxamido)-3.3-dimethylbutanoate. Sinonim liyane kanggo obat kimia iki yaiku 4F-MDMB-BICA, 4FBCA lan 4FAKB. Panggunaan 4F-MDMB bisa nyebabake efek sing abot lan mbebayani ing manungsa. Adhedhasar laporan dhewe, disimpulake yen nyebabake halusinasi visual, paranoia, kebingungan, nyeri dada, agitasi lan denyut jantung sing ora teratur. Didol online minangka obat desainer.

Prodhuk iki lagi metu lan ora kasedhiya.

Description

Tuku 4F-MDMB-2201 saka Kodhok Kimia

4-fluoro-MDMB-2201 disingkat 4F-MDMB-2201 didol online minangka obat desainer. Nduwe sifat cannabinoid sintetik tradisional. 4F-MDMB-2201 minangka homolog saka 5F-MDMB-2201. Panliten in vitro nyatake yen senyawa kasebut nuduhake afinitas sing dhuwur kanggo reseptor CB1 lan CB2 lan ngaktifake ing konsentrasi sing luwih murah. Kajaba iku, iki minangka obat adhedhasar indazol lan kalebu kulawarga indazol-3-carboxamide.

Ora ana informasi khusus babagan fitur klinis 4F-MDMB-2201. Ganja uga dikenal minangka jamu, ganja, suket, lan suket sing paling umum. Bisa dicampur karo tembakau kanggo nggawe spliff lan banjur ngrokok. Sampeyan bisa tuku 4F-MDMB-2201 kanggo riset lan aplikasi liyane.

4F-MDMB-2201 VS 5F-MDMB-2201

Loro-lorone 4F-MDMB-2201 lan 5F-MDMB-2201 minangka obat desainer anyar lan konstituen sintetik. Dheweke duwe efek potensial sing kuat ing sistem saraf pusat manungsa. Informasi saiki nuduhake manawa loro kasebut asale saka tanduran herbal cannabinoid. Ing 5F-MDMB-2201 ana rong substituen sing ana ing dering ing posisi 1 lan 3. Posisi 1 diganti karo atom fluorine nalika posisi 3 diganti karo gugus amida.

Amarga anané atom karbon asimetris, 4F-MDMB-2201 nuduhake yen nduweni (R) lan (S) -enantiomer. Nanging 4F-MDMB-2201 umume kasedhiya minangka (S) enansiomer.

Spesifikasi 4F-MDMB-2201

Data sing ana nuduhake manawa senyawa kimia iki nuduhake terminologi karo cannabinoid liyane. Pasinaon klinis umum nuduhake yen 4F-MDMB-2201 minangka agonis sing kuat lan nduweni afinitas dhuwur kanggo reseptor CB1. Muncul karo rumus kimia methyl2-(1-(4-cyanobutyl)-1h-indole-3-carboxamido)-3.3-dimethylbutanoate. Sinonim liyane kanggo obat kimia iki yaiku 4F-MDMB-BICA, 4F-BCA lan 4F-AKB.

Informasi teknis liyane kalebu rumus molekul: C20H28FN3O3 lan Bobot Formula: 370 g/mol. Kasedhiya ing wangun bubuk lan kanthi kondisi panyimpenan sing tepat; bisa disimpen kanggo rong taun. Tuku bubuk 4F-MDMB-2201 kanggo didol lan aplikasi riset.

Apa 4F-MDMB-2201 Legal?

Miturut WHO lan papan kontrol narkotika internasional, ora ana informasi khusus babagan rute lan panggunaan 4F-MDMB-2201 sing aman. Data klinis lan laporan mandiri ora ndhukung legalitas obat iki. Iki minangka obat sing disalahake lan wis kadhaptar minangka zat jadwal II ing pirang-pirang negara.

4F-MDMB-2201 minangka zat narkotika sing dilarang amarga efek potensial sing amba ing individu. Pasinaon khusus sing ana gandhengane karo toksikologi durung bisa dingerteni. Pangguna kudu ngerti konstituen lan jumlah bahan kasebut. Iki diprodhuksi mung kanggo tujuan riset dening pabrikan kimia. Panggunaan legal lan ilegal liyane saka tamba iki durung dikenal.

Reaksi salabetipun ing manungsa

Informasi rinci babagan konsumsi 4F-MDMB-2201 ing manungsa ora kasedhiya. Data gabungan saka macem-macem laporan nuduhake yen panggunaan 4F-MDMB bisa nyebabake efek sing abot lan mbebayani ing manungsa. Adhedhasar laporan dhewe, disimpulake yen nyebabake halusinasi visual, paranoia, kebingungan, nyeri dada, agitasi, lan denyut jantung sing ora teratur.

Data sing diklumpukake saka kasus sing abot kalebu efek samping ing sistem saraf, gastrointestinal lan kardiovaskular. Panggunaan umum kalebu rekreasi, istirahat lan nyuda lemes otot. Ora ana panggunaan komersial lan industri khusus saka kelas obat 4F-MDMB-2201.

Potensi nyiksa

Komposisi lan kualitas obat kasebut nuduhake manawa ana hubungane karo kesehatan umum lan sosial. Produk kasebut umume digunakake kanggo tujuan rekreasi dening wong sing stres mental lan emosional. Iku utamané ngrokok minangka rokok. 4F-MDMDB minangka obat sing disalahake amarga efek samping sing mateni lan ora ana data sing bisa dipercaya babagan dosis. Wong ora ngerti efek samping sing potensial amarga didol minangka obat domestik.

Ora dianjurake kanggo nggunakake manungsa nanging disaranake kanggo individu kanggo tes obat kayata sopir lan tahanan. Aja resiko kesehatan lan tansah takon dhokter kanggo asil sing luwih apik.

Tuku 4F-MDMB-2201

Kanggo riset, aplikasi forensik lan tes obat ing spesimen biologi, sampeyan bisa tuku 4F-MDMB-2210 kanggo adol online lan aplikasi riset. Kita nyedhiyakake macem-macem obat-obatan lan bahan kimia riset kanggo para pelanggan ing saindenging jagad. ChemicalFrog wis nangani produk riset murni sajrone pirang-pirang taun. Kita wis entuk kapercayan para pelanggan lan mesthi nyedhiyakake obat-obatan sing paling apik.

Obat-obatan kita dikirim ing saindenging jagad menyang ilmuwan, peneliti, pabrikan kimia lan vendor. Ana sawetara vendor sing ora bisa dipercaya ing pasar lan tuku produk sing berkualitas rendah tegese mbuwang wektu lan dhuwit. Hubungi ChemicalFrog kanggo asil kualitas paling apik.

Napa milih Kodhok Kimia?

Chemical Frog minangka toko obat online sing dipercaya lan kompetitif. Kita duwe saham akeh SGT-151, 5F-MDMB-2201, 4F-ADB bebarengan karo cannabinoids sintetik. Sampeyan yakin bakal entuk obat sing paling apik lan paling murni saka kita.

Pencapaian paling gedhe yaiku kapercayan lan kapercayan para pelanggan marang kita sing wis kita jaga sajrone pirang-pirang taun kanthi nyedhiyakake obat-obatan kimia sing murni, aman, lan aman. Yen sampeyan duwe pitakon liyane lan pengin ngerti luwih lengkap babagan produk lan layanan, sampeyan bisa hubungi kita kapan wae.

Klik kene kanggo ngerti luwih lengkap babagan cannabinoid sintetik anyar iki.

informasi tambahan

Quantity

1kg, 500g, 250g, 100g, 50g, 5g