Diclasepam bubuk

$220.00 - $290.00

IUPAC: 7-chloro-5-(2-chlorophenyl)-1-methyl-1,3-dihydro-2H-1,4-benzodiazepin-2-one

CAS: 2894-68-0

Formula molekul: C16H12Cl2N2O

Bobot molekul: 319.185

Formulir: powder

Prodhuk iki lagi metu lan ora kasedhiya.

Description

Tuku bubuk Diclazepam online ing Eropa saka ChemicalFrog.com

Diclazepam minangka analog fungsional saka diazepam, lan anggota kulawarga benzodiazepine.

Iki uga dikenal minangka 2′-chloro-diazepam, Chlorodiazepam lan Ro5-3448. Ing model kewan, zat kasebut diarani minangka amnesic, relaxant otot, sedative, hypnotic, anxiolytic lan anticonvulsant. Nanging, ora dilisensi minangka obat utawa perawatan ing yurisdiksi sing dikenal, lan ora ana informasi sing kasedhiya babagan safety utawa khasiat kanggo manungsa.

Mirip banget karo Etizolam lan Fluromazepam ing kimia lan efek. Senyawa sing rada kurang padha kalebu Benzodiazepine, Diazepam, Delorazepam, Lorazepam, Phenazepam lan Ro5-4864.

Diclazepam duwe setengah umur eliminasi sekitar 42 jam. Minangka bagéan saka proses kasebut, degradasi dadi Delorazepam, Lorazepam lan Lormetazepam sajrone 10-20 dina.

Bisa tuku bubuk Diclazepam?

ChemicalFrog bisa ngirim Diclazepam menyang lawang, ing omah utawa papan bisnis sampeyan. Elinga yen didol khusus kanggo tujuan eksperimen in vitro utawa minangka bahan kimia laboratorium. Panggunaan liyane bisa uga ilegal ing negara sampeyan.

Legalitas saka Diclazepam.

Diclazepam mung dikenal bisa dikontrol ing Inggris, ing ngendi diklasifikasikake minangka Obat Kelas C. Wigati dimangerteni manawa ChemicalFrog ora ngerti babagan hukum, kabijakan lan peraturan sing ditrapake ing negara sampeyan. Iku mung tanggung jawab panuku kanggo ngerti lan tundhuk karo hukum negarane.

Apa Diclazepam duwe efek samping?

ya wis. Iku sumerep menehi hasil gedhe saka off-label nggunakake minangka sedative lan sepindah turu, lan ngandika kanggo gawé euforia banget penake. Kanthi cara iki padha karo analog Diazepam.

Dikenal ing model kewan minangka hipnotis lan nyebabake mundhut memori jangka pendek, lan kaya kabeh benzodiazepine.

iku kamungkinan sing efek iki bakal luwih kuwat ing ngarsane alkohol. Sawijining obat penenang efek bisa uga mbebayani ing konteks kasebut.

Kita mung ngedol Diclazepam kanggo tujuan eksperimen in vitro lan mung kudu ditangani dening profesional sing dilatih.

informasi tambahan

bobot N / A
Quantity

1kg, 500g, 250g, 50g, 25g, 10g, 5g, 3g, 1g

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama nyemak "Bubuk Diclazepam"