Хемиска жаба

Оваа политика го покрива начинот на кој chemicalfrog ќе собира, користи и одржува податоци за корисниците на веб-локацијата и околностите под кои ќе ги откриеме. Оваа политика се однесува на кој било производ или услуга нарачана од chemicalfrog и за каква било употреба на нашата веб-страница.

Лични и идентификациски информации

Можеме да собираме информации од и за нашите корисници на неколку начини. Овие методи вклучуваат, но не се ограничени на, какви било детали што ги нудите кога се регистрирате, купувате, се претплатите на билтен, пополнувате анкета или разни други форми или кога воопшто се собирате со нашата страница.

Корисниците може да одат на оваа страница анонимно, но од корисниците може да се побараат детали за идентификација, како на пример, нивното име е-пошта, адресата за испорака или контакт број директно доколку навистина купуваат. Ќе ги собереме овие информации само кога поединец експлицитно, доброволно ни ги дава за да можеме да ја завршиме пратката.

Корисниците можеби секогаш нема да ги даваат овие детали, но тоа може да ги спречи да градат нарачки или да користат други врвни функции на оваа страница.

Не-лични податоци за идентификација

Може да собереме одредени видови нелични информации за корисниците бидејќи тие се поврзуваат со оваа веб-локација. Таквите нелични детали може да го вклучуваат типот на вашиот веб-прелистувач, видот на компјутер или гаџет на кој работи, оперативниот систем што го работи гаџетот, вашата агенција за услуги за интернет и специјализирани податоци за тоа како се поврзувате со страницата и други информации за слично природата.

Колачињата

Оваа веб-локација користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство. Колачињата вклучуваат вашиот личен прелистувач ставајќи информации на вашиот хард диск што запишува одредени детали за вашите интеракции со нас и кои може да се користат за следење и идентификување на одредени корисници.

Секој корисник може да го собере својот веб-прелистувач за да одбие колачиња во секое време. Може да побарате и да потврди со вас пред да снимате колаче. Ако го направите тоа, имајте предвид дека одредени функции на страницата може да не работат правилно, како и дека вашето корисничко искуство може малку да се намали.

Како ги користиме информациите

Ние ги користиме информациите што ги собираме за многу цели, вклучувајќи:

  • Обезбедување подобри услуги за потрошувачите Оваа информација може да ни овозможи подобро да одговориме на вашите прашања или побрзо да ги решиме компликациите што ги имате.
  • За да го персонализирате вашето специфично корисничко искуство Овие детали може да се користат како збир (не се следат поединечно) за да се разбере како посетителите ги користат нашите услуги. Ова ни овозможува да обезбедиме подобри услуги за нашите корисници.
  • За да ја подобриме оваа веб-страница Ние постојано бараме да ги подобриме производите и услугите што ги нудиме, а вашите повратни информации ни помагаат да го направиме тоа.
  • За побрзо да го обработиме вашето плаќање Овие информации што ги давате кога поставувате нарачка кај нас, се користат само за да се постигне таа нарачка. Ние никогаш не зборуваме за информации за плаќање или испорака со надворешни страни, освен она што е неопходно за да добиете плаќање и да го испорачате вашето купување. На пример, треба да му ја покажеме на испраќачот вашата адреса за испорака.
  • Информации дистрибуирани до 1/3 страни Можеме одвреме-навреме да продаваме или разговараме за некои информации со 1/3 страни поради маркетинг или општи трендови на пазарот.
  • Информации кои помагаат во анкети, натпревари или дополнителни карактеристики на веб-локацијата Можеме да ја користиме вашата е-пошта или други информации за контакт за да ви испратиме информации што може да ги побарате, или околу темите за кои покажавте интерес за студирање. Може дури и да се вклучите во нашата листа на е-пошта за да добиете такви информации. Исто така, може да ви испратиме информации специфични за купувањето што го имате, или да реагираме на барање или жалба. Сите такви е-пораки ќе имаат врска за „отпишување“ на дното, доколку сакате да се откажете од услугата .

Чувајте ги вашите ДЕТАЛИ безбедни

Ние ги користиме најдобрите индустриски практики за да ги заштитиме вашите податоци од откривање, уништување, неовластен пристап или ненамерно откривање.

Сите приватни или потенцијално чувствителни податоци разменети помеѓу корисниците и оваа страница се пренесуваат преку обезбедена SSL врска, која е целосно шифрирана и која бара соодветни дигитални потписи за пристап.

Споделување на вашите информации со трети страни

Може да користиме компании од трети страни за да ни помогнат да управуваме со оваа веб-локација или нашиот бизнис на различни начини. На пример, може да користиме трета страна за да испраќаме анкети или билтени до нашите клиенти.

За да го сториме тоа, мораме да споделиме одредени, ограничени видови информации за вас - на пример, би требало да ја споделиме вашата адреса на е-пошта за да ви биде испратена е-пошта.

Веб-страници на трети страни

Корисниците може да наидат на реклами за веб-страници или услуги на трети страни објавени на нашата веб-страница. Неколку од нив ќе вклучуваат врска што може да ви дозволи да ги проверите тие други страници. Ние немаме контрола или одговорност за методите на сајтовите, а вие ги проверувате на милост и немилост на нивните услови, околности и политики, а не навистина наши.

Промени во вашата Политика за приватност

Можеме, еднаш во некое време, да го ажурираме делот за онлајн политика за приватност на оваа веб-страница. Ако го сториме тоа, ќе ги известиме корисниците некое време со известување на примарната страница на веб-локацијата.

Корисниците треба често да го разгледуваат делот за да се осигураат дека ги дознаваат нашите тековни упатства. Како потрошувач, вие признавате дека единствена ваша одговорност е да останете во тек со нашите сегашни политики за приватност.

Прифаќање на овие услови

Се согласувате дека, со користење на оваа страница, ги прифаќате сите наши политики и услови за користење. Ако не се согласувате со овој или со некој од нашите услови или политики, мора веднаш да престанете да ја користите оваа страница.

Користењето на оваа страница по објавувањето на промените во политиката ќе значи дека ги прифаќате новите услови дури и ако не сте ги прочитале или не сте знаеле дека се сменети.

Како да не контактирате

Ако имате прашања во врска со нашата онлајн политика за приватност, вашите податоци или други работи, ве молиме испратете ни е-пошта на (да стапите во контакт со податоците)

Кога имате какви било прашања во врска со оваа ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ НА ОНЛАЈН, практиките на страницата или вашите односи со ова

Translate
грешка: Содржина е заштитена !!

Добијте попусти, новости, понуди и повеќе!