СГТ-151

$150.00 - $4,000.00

SGT-151 е синтетички канабиноид познат и како КУМИЛ-ПЕГАКЛОН. Тој е силен агонист за CB1 и CB2 рецепторите, но има многу висок афинитет за CB1 рецепторот. Припаѓа на класата индазол-3-карбоксамид и структурно е поврзан со кумил-PICA. Стапката на чистота на овој лек е 98.5%. Тоа е ново пристигнување на пазарот и затоа токсичноста и другите својства на оваа супстанца сè уште се под истражување. SGT-151 е многу тешко да се претвори во супстанција без канабиноидно јадро. Иако, лесно може да се претвори во други канабиноидни супстанции.

CHEMICALFROG нуди најдобар квалитет SGT-151 за истражувачки цели. Купи го сега!

SKU: N / A Категорија:

Опис

Купете SGT-151 онлајн во Chemical Frog

SGT-151 познат и како КУМИЛ-ПЕГАКЛОН е синтетички канабиноид. Припаѓа на класата на индазол-3-карбоксамид и структурно е поврзан со кумил-PICA. Тој е силен агонист за CB1 и CB2 рецепторите, но има многу висок афинитет за CB1 рецепторот.

Различни канабиноиди се претвораат во други супстанци кои не се канабиноиди. Но, SGT-151 е многу тешко да се претвори во супстанција без канабиноидно јадро. Иако, лесно може да се претвори во други канабиноидни супстанции.

Тоа е ново пристигнување на пазарот и затоа токсичноста и другите својства на оваа супстанца сè уште се под истражување. Не користете го за рекреативни цели. Истражувачите и хемичарите можат да купат SGT-151 како истражувачка хемикалија за нивните експерименти. Користете го со соодветна лабораториска опрема бидејќи може да предизвика силни ефекти врз човечкото тело.

Хемиски состав на SGT-151 

SGT-151 е нов нов лек базиран на индазол. Овој лек најчесто се наоѓа на билки слични на зачини. Хемиските својства на SGT-151 се наведени подолу:

  1. Името на IUPAC на SGT-151 е 2,5-dihydro-2-(1-methyl-1-phenylethyl)-5-pentyl-1H-pyrido[4,3-b]indol-1-one.
  2. Молекуларната формула на SGT-151 е C25H28N2Oа неговата молекуларна тежина е X.
  3. Стапката на чистота на овој лек е 98.5% и е достапен во форма на бел прав.
  4. SGT-151 има некои структурни сличности со хемиските соединенија како 5F-CUMYL-PINACA, NNE1, CUMYL-PICA и CUMYL-PINACA.
  5. SGT-151 има и некои сличности со 5F-ADB. Единствената разлика е во тоа што SGT-151 има висок афинитет за CB1 рецепторите отколку 5F-ADB.

Како да се складира SGT-151?

На SGT-151 му треба соодветно место за складирање исто како и другите синтетички канабиноиди. Местото за складирање треба да биде суво без влага. Исто така, температурата треба да биде од -20 степени Целзиусови до -25 Целзиусови степени. Фактори како влага и сончева светлина може да го оштетат квалитетот на супстанцијата. Со правилно складирање на овој лек, може да има рок на траење од околу 2 години.

Начини на администрација и упатства за дозирање

Според некои искуства на корисниците, SGT-151 се внесува со пушење или испарување исто како и повеќето синтетички канабиноиди. Обично се меша со некој растителен материјал, а потоа се внесува преку пушење.

Не постои сертифицирана препорака за дозирање од кој било медицински специјалист. Некои форензички извештаи покажуваат дека минималната безбедна доза на SGT-151 е помеѓу 15 грама до 75 грама. Сè повеќе од тоа ќе предизвика екстремни ефекти кои можат да бидат многу фатални за здравјето на луѓето. Ве молиме консултирајте се со некој специјалист пред да го користите за подобри искуства.

Како влијае SGT-151?

SGT-151 може да се користи само како хемикалија за истражување. Неговите ефекти врз луѓето не се соодветно истражени. Бидејќи е синтетички канабиноид, може да има ефекти слични на неговата класа, но посилни. SGT-151 може директно да влијае на нервниот систем по ингестија или изложување. Корисникот може да почувствува покачено расположение, подобрување на бојата, зголемено движење и чувство на леснотија на телото.

Може да предизвика и ментални и физички несакани ефекти. Корисниците може да страдаат од депресија, анксиозност, халуцинации, гадење и повраќање.

Ефекти од прекумерно дозирање: Пријавени се и многу тешки случаи поради предозирање со овој лек. Затоа немојте да го користите самостојно. Погрешна количина од него може да доведе до критични ситуации и смрт во тешки случаи.

Потенцијал за зависност и злоупотреба на SGT-151

Не е спроведено соодветно истражување за неговиот потенцијал за зависност кај луѓето или животните. Но, SGT-151 е синтетички канабиноид со посилни ефекти, така што може да има умерен потенцијал за зависност. Исто како и користењето на други синтетички канабиноиди. Корисниците, исто така, може да искусат ефекти на повлекување откако ќе ја прекинат неговата континуирана употреба. SGT-151 има силни ефекти, така што може да има и висок потенцијал за злоупотреба меѓу корисниците.

Правен статус на SGT-151

SGT-151 има силни ефекти врз човечкиот нервен систем. Токсичноста на оваа супстанца е исто така непозната. Поради неговата широка злоупотреба, таа е распоредена супстанција во многу земји. Луѓето го користат како рекреативна дрога, што резултира со сериозни здравствени случаи. Повеќето земји го дозволуваат овој лек на истражувачите и хемичарите за нивните експерименти. Затоа, Ве молиме проверете сè што е поврзано со законитоста на оваа дрога.

Ако сте истражувач или хемичар и сакате да го купите чистиот квалитет на SGT-151 онлајн. Chemicalfrog може да биде најдобрата опција за вас.

Нашите онлајн продавници Дали сте сигурни да нарачате SGT-151?

Постојат бројни онлајн продавници за продажба на лекови кои ги нудат своите производи. Но, многу е важно да се купи од продавница која е целосно доверлива и доверлива. Има и многу лажни продавници кои продаваат лажни и евтини производи. Некои купувачи се измамени од овие лажни продавници поради нивните ниски цени. Запомнете дека овие видови производи се само трошење пари и тоа може да има и негативни ефекти. Овие евтини производи нема да дадат резултати според вашите желби. Затоа немојте да се залажувате гледајќи ниски цени.

Chemicalfrog.com е една од најсигурните продавници за онлајн продажба на лекови. Значи, ако сте истражувач и барате производи со чист и оригинален квалитет за вашите експерименти, chemicalfrog.com е тука да ви обезбеди хемикалии со супериорен квалитет.

Зошто да изберете CHEMICALFROG за да купите SGT-151 онлајн?

CHEMICALFROG е еден од водечките производители и добавувачи со тим од експерти хемичари и научници. Многу е важно да купите SGT-151 или кој било друг производ од продавница која има целосни информации за производот. Имаме залиха на SGT-151 и други хемиски производи како Еутилон, AM-2201, 4F-ADB подготвен за испорака во Кина и низ целиот свет. Ние се занимаваме само со нашите хемиски производи во форма на прав.

Како доверлива продавница, Ви гарантираме дека нашите производи ќе дадат резултати од вашата лабораторија според вашите желби. Задоволството на клиентите е нашата главна грижа и затоа ќе испорачаме 100% гарантиран производ и тоа по разумна цена. Дознајте повеќе за SGT-151 со кликнување овде!

Како одговорен добавувач, ние веруваме во брза испорака за да заштедиме време на нашите клиенти. Затоа имаме сигурна и брза мрежа за испорака која ќе ви ја достави нарачката на вашиот праг. Ако сакате да дознаете повеќе за нашите политики за испорака, проверете ги нашите услови и услови Можете исто така да контактирајте не ако имате какви било прашања поврзани со производот или директно купи sgt-151 онлајн

Дополнителни информации

Тежина N / A
Квантитет

1 кг, 500 гр, 250 гр, 100 гр, 50 гр, 25 гр, 10 гр, 5 гр, 1 гр