Диклазепам во прав

$220.00 - $290.00

IUPAC: 7-chloro-5-(2-chlorophenyl)-1-methyl-1,3-dihydro-2H-1,4-benzodiazepin-2-one

CAS: -2894 68 0-

Молекуларна формула: C16H12Cl2N2O

Молекуларна тежина: 319.185

Форма: Прав

Овој производ во моментов е надвор од акциите и недостапен.

Опис

Купете Диклазепам во прав онлајн во Европа од ChemicalFrog.com

Диклазепам е функционален аналог на диазепам и член на семејството на бензодиазепини.

Познат е и како 2'-хлоро-диазепам, хлородиазепам и Ro5-3448. Во животинските модели, се вели дека супстанцијата делува како амнезик, мускулен релаксант, седатив, хипнотик, анксиолитик и антиконвулзивно средство. Сепак, тој не е лиценциран како лек или третман во која било позната јурисдикција и има малку или нема достапни информации за неговата безбедност или ефикасност кај луѓето.

Многу е слично на Етизолам Флубромазепам во неговата хемија и ефекти. Малку помалку слични соединенија вклучуваат Бензодиазепин, Диазепам, Делоразепам, Лоразепам, Феназепам и Ro5-4864.

Диклазепам има полуживот на елиминација од околу 42 часа. Како дел од тој процес, тој се разградува до Делоразепам, Лоразепам и Лорметазепам во текот на 10-20 дена.

Може ли да купам Диклазепам во прав?

ChemicalFrog може да испорача Диклазепам до вашата врата, во вашиот дом или место на работа. Имајте предвид дека се продава исклучиво за целите на ин витро експериментирање или како лабораториска хемикалија. Секоја друга употреба може да биде нелегална во вашата земја.

Законитоста на Диклазепам.

Познато е дека диклазепам се контролира само во ОК, каде што е класифициран како лек од класа Ц. Важно е да се напомене дека ChemicalFrog не се обврзува да го знае целосниот обем на законите, политиките и регулативите кои се во сила во вашата земја. Исклучиво е одговорност на купувачот да ги знае и да се усогласи со законите на нивната земја.

Дали Диклазепам има некакви несакани ефекти?

Да. Во него се гледа голема доза на исклучена употреба како седатив и средство за спиење, и се вели дека предизвикува многу пријатна еуфорија. На овие начини е сличен на неговиот аналог Диазепам.

Кај животинските модели е познато дека е хипнотик и предизвикува краткорочно губење на меморијата, и како и сите бензодиазепини.

веројатно е дека овие ефекти би биле многу посилни во присуство на алкохол. Нејзините седатив ефектите исто така би можеле да бидат опасни во тој контекст.

Диклазепам го продаваме само за целите на ин витро експериментирање и со него треба да ракуваат само обучени професионалци.

Дополнителни информации

Тежина N / A
Квантитет

1 кг, 500 гр, 250 гр, 50 гр, 25 гр, 10 гр, 5 гр, 3 гр, 1 гр

Прегледи

Сеуште нема коментари.

Бидете први да дадете коментар за „Диклазепам во прав“