X-PV

$160.00 - $5,950.00

НОВА X-PV НОВА ЗАМЕНА на A-PVP ЗА 2022 ГОДИНА

X-PV е психоактивна супстанција која се смета како замена за a-PVP. Тоа е стимуланс лек кој припаѓа на класата на супституиран катинон. Овој хемиски лек се смета за клучна состојка во солите за капење. X-PV влијае на сличен начин како a-PVP. Ефектите на X-PV се доста силни, но нивното времетраење е кратко во споредба со другите класични дроги како кокаин и метамфетамин. Токсиколошките и фармаколошките својства на оваа дрога се непознати. Прекумерното дозирање на овој лек може да доведе до тешки здравствени повреди, вклучително и откажување на органите, дури и смрт во некои случаи.

Истражувачите можат да купат X-PV од нашата сигурна онлајн продавница за продажба на лекови.

SKU: N / A категории: ,

Опис

Купете X-PV Research Chemical онлајн од Chemical Frog

ЗАМЕНА на A-PVP

X-PV е психоактивна супстанца која припаѓа на класата на супституиран катинон. Се смета за замена за a-PVP. Овој хемиски лек истражувачите го сметаат за клучна состојка во солите за капење. Тој е развиен од Кина и е достапен онлајн како дизајнерски лек за продажба. Неговата токсичност и фармаколошки својства се непознати. Овој лек е само за истражувачки цели.

За истражувачки цели, можете да купите X-PV со најдобар квалитет од нашата онлајн продавница за продажба на лекови.

Хемија на X-PV

X-PV е супституиран катинон исто како MDPV, Hexen и a-PHP. Името на овој лек со IUPAC е 1-фенил-2-(пиролидин-1-ил)пентан-1-он. Тој е силен инхибитор на повторно земање на норепинефрин-допамин. X-PV е претежно достапен во форма на бел кристален, но може да се најде и во форма на таблети и во прав. Бидејќи е замена на a-PVP, се смета и како аналог на пировалерон. Во споредба со кокаинот или амфетаминот, X-PV е силен блокатор на NET и DAT.

Потенцијал за зависност од X-PV

X-PV има висок потенцијал за зависност и злоупотреба. Откако ќе ја прекине неговата употреба, корисникот можеби ќе мора да помине низ ефектите за повлекување. Овие ефекти на повлекување може да бидат многу силни ако корисниците ги консумираат долго време.

По континуирана употреба, корисниците не ги чувствуваат истите ефекти, па затоа ја зголемуваат дозата на овој лек за да ги постигнат овие ефекти. Запомнете дека зголемувањето на дозата може да биде многу опасно. Секогаш консултирајте се со лекар специјалист пред да експериментирате со оваа дрога.

X-PV Истражувачки хемиски

X-PV е психоактивна супстанца која припаѓа на класата на супституиран катинон. Се смета за замена за a-PVP. Овој хемиски лек истражувачите го сметаат за клучна состојка во солите за капење. Тој е развиен од Кина и е достапен онлајн како дизајнерски лек за продажба. Неговата токсичност и фармаколошки својства се непознати. Овој лек е само за истражувачки цели.

За истражувачки цели, можете да купите X-PV со најдобар квалитет од нашата онлајн продавница за продажба на лекови.

Хемија на X-PV

X-PV е супституиран катинон исто како MDPV, Hexen и a-PHP. Името на овој лек со IUPAC е 1-фенил-2-(пиролидин-1-ил)пентан-1-он. Тој е силен инхибитор на повторно земање на норепинефрин-допамин. X-PV е претежно достапен во форма на бел кристален, но може да се најде и во форма на таблети и во прав. Бидејќи е замена на a-PVP, се смета и како аналог на пировалерон. Во споредба со кокаинот или амфетаминот, X-PV е силен блокатор на NET и DAT.

Како тоа влијае на луѓето?

X-PV влијае на сличен начин како a-PVP. Ефектите на X-PV се доста силни, но нивното времетраење е кратко во споредба со другите класични дроги како кокаин и метамфетамин.

X-PV влијае и физички и психички. Тоа зависи од количината на доза што ја консумираат корисниците.

Ментални ефекти: Корисниците најчесто ја консумираат оваа дрога за да бидат симулирани и многу енергични. Тоа го зголемува нивото на нивниот фокус што им помага да се концентрираат на нивната работа. Може да има и несакани ефекти како еуфорија, анксиозно параноја и нарушување на времето.

Физички ефекти:

Постојат неколку физички ефекти кои корисникот може да ги доживее. Тие вклучуваат сува уста, дехидрација, зголемен крвен притисок и отчукување на срцето и напади. X-PV, исто така, може да има визуелни ефекти како што се движење и промена на осветленоста.

Предозирањето со овој лек може да доведе до тешки здравствени повреди, вклучително и откажување на органите дури и смрт во некои случаи.

Потенцијал за зависност од X-PV       

X-PV има висок потенцијал за зависност и злоупотреба. Откако ќе ја прекине неговата употреба, корисникот можеби ќе мора да помине низ ефектите за повлекување. Овие ефекти на повлекување може да бидат многу силни ако корисниците ги консумираат долго време.

По континуирана употреба, корисниците не ги чувствуваат истите ефекти, па затоа ја зголемуваат дозата на овој лек за да ги постигнат овие ефекти. Запомнете дека зголемувањето на дозата може да биде многу опасно. Секогаш консултирајте се со лекар специјалист пред да експериментирате со оваа дрога.

Купете X-PV со најдобар квалитет од најдобрата онлајн продавница

Ја барате најдобрата онлајн продавница за да купите X-PV? Добрата вест за вас е дека сте на вистинското место. Задоволство ни е да ви кажеме дека имаме свежа залиха на X-PV подготвена за испорака до вашиот праг. Сè што треба да направите е само да нарачате на нашата веб-страница, а ние ќе го направиме останатото. За добри резултати од истражувањето, потребни ви се добри хемикалии за истражување. Затоа имаме различни хемиски соединенија како еутилон, a-PHP и многу други.

Ако сакате какви било информации во врска со нашите производи или за нашата политика за испорака и приватност, само контактирајте не.

Сите наши производи строго не се за човечка или ветеринарна употреба.

 

Дополнителни информации

Квантитет

1 кг, 500 гр, 250 гр, 100 гр, 50 гр, 25 гр, 10 гр, 5 гр