Bretkosa Kimike

Kjo politikë mbulon mënyrën se si chemicalfrog do të mbledhë, përdorë dhe mirëmbajë të dhënat e përdoruesve të faqes në internet, dhe rrethanat në të cilat ne do t'i zbulojmë ato. Kjo politikë zbatohet për çdo produkt ose shërbim të porositur nga chemicalfrog, dhe për çdo përdorim të faqes sonë të internetit.

Informacion personal dhe identifikues

Ne mund të mbledhim informacion nga dhe rreth përdoruesve tanë në disa mënyra. Këto metoda përfshijnë, por nuk kufizohen vetëm në, çdo detaj që ofroni kur regjistroheni, bëni një blerje, abonoheni në një buletin, plotësoni një anketë ose forma të tjera të ndryshme, ose kur mblidheni fare me faqen tonë.

Përdoruesit mund të shkojnë në këtë sajt në mënyrë anonime, por përdoruesve mund t'u kërkohet të dhënat identifikuese të tilla si për shembull emri i tyre email, adresa e dorëzimit ose numri i kontaktit drejtpërdrejt nëse ata bëjnë një blerje. Ne do ta mbledhim këtë informacion vetëm kur një individ në mënyrë eksplicite, vullnetarisht na e jep atë për të qenë në gjendje të përfundojmë një dërgesë.

Përdoruesit mund të mos i japin gjithmonë këto detaje, por kjo mund t'i pengojë ata të ndërtojnë porosi ose të përdorin veçori të tjera kryesore të kësaj faqeje.

Të dhëna identifikuese jo-personale

Ne mund të mbledhim disa lloje informacionesh jopersonale për përdoruesit sepse ata lidhen me këtë faqe interneti. Detaje të tilla jopersonale mund të përfshijnë llojin e shfletuesit tuaj të internetit, llojin e kompjuterit ose veglës ku funksionon, sistemin operativ që funksionon pajisja, agjencinë tuaj të shërbimit të internetit dhe të dhëna të specializuara për mënyrën se si lidheni me sitin dhe informacione të tjera të një të ngjashme. natyrës.

biskota

Kjo faqe interneti përdor cookie për të ofruar një përvojë më të mirë të përdoruesit. Cookies përfshijnë shfletuesin tuaj personal që vendos informacion në hard diskun tuaj, i cili regjistron detaje të veçanta në lidhje me ndërveprimet tuaja me ne dhe që mund të përdoren për të gjurmuar dhe identifikuar përdorues të veçantë.

Çdo përdorues mund të mbledhë shfletuesin e tij të internetit për të refuzuar cookies në çdo kohë. Ju gjithashtu mund të kërkoni që ajo të konfirmohet me ju përpara se të regjistroni një cookie. Nëse e bëni këtë, kini parasysh se disa veçori të faqes mund të mos funksionojnë siç duhet, si dhe përvoja juaj e përdoruesit mund të reduktohet paksa.

Si e përdorim informacionin

Ne përdorim informacionin që mbledhim për shumë qëllime, duke përfshirë:

  • Ofrimi i një shërbimi më të mirë për konsumatorin Ky informacion mund të na mundësojë t'u përgjigjemi më mirë pyetjeve tuaja ose të zgjidhim më shpejt komplikimet që keni.
  • Për të personalizuar përvojën tuaj specifike të përdoruesit Këto detaje mund të përdoren si një grumbull (jo i gjurmuar individualisht) për të kuptuar se si vizitorët përdorin shërbimet tona. Kjo na lejon të ofrojmë shërbime më të mira për përdoruesit tanë.
  • Për të përmirësuar këtë faqe interneti Ne kërkojmë vazhdimisht të përmirësojmë produktet dhe shërbimet që ofrojmë dhe komentet tuaja na ndihmojnë ta bëjmë këtë.
  • Për të përpunuar më shpejt pagesën tuaj Ky informacion, që ju jepni kur bëni një porosi tek ne, përdoret vetëm për të përmbushur atë porosi. Ne kurrë nuk flasim për informacionin e pagesës ose dërgesës me palët e jashtme, përveç nëse është thelbësore për të marrë pagesën dhe për të dorëzuar blerjen tuaj. Për shembull, ne duhet t'i tregojmë dërguesit adresën tuaj të dorëzimit.
  • Informacioni i shpërndarë në 1/3 palëve Ne mund të shesim ose të flasim për ndonjë informacion me 1/3 palët për arsye të marketingut ose tendencave të përgjithshme të tregut.
  • Informacioni që ndihmon anketat, konkurset ose veçoritë shtesë të faqes në internet Ne mund të përdorim emailin tuaj ose informacione të tjera kontakti për t'ju dërguar informacione që mund të kërkoni, ose rreth fushave lëndore për të cilat keni treguar interes për të studiuar. Madje mund të hyni në listën tonë të postës elektronike për të marrë të tilla informacion.Ne gjithashtu mund t'ju dërgojmë informacione specifike për një blerje që keni ndodhur, ose për t'iu përgjigjur një pyetjeje ose ankese. Të gjitha mesazhet e tilla me email do të shfaqin një lidhje 'çregjistrohuni' në fund, nëse dëshironi të tërhiqeni nga shërbimi .

Mbajtja e DETAJEVE TUAJA të sigurta

Ne përdorim praktikat më të mira të industrisë për të mbrojtur të dhënat tuaja kundër zbulimit, shkatërrimit, aksesit të paautorizuar ose zbulimit të paqëllimshëm.

Të gjitha të dhënat private ose potencialisht të ndjeshme të shkëmbyera ndërmjet përdoruesve dhe kësaj faqeje transmetohen përmes një lidhjeje të sigurt SSL, e cila është plotësisht e koduar dhe e cila kërkon nënshkrime të përshtatshme dixhitale për t'u aksesuar.

Ndarja e informacionit tuaj me palët e treta

Ne mund të përdorim kompani të palëve të treta për të na ndihmuar të operojmë këtë faqe interneti ose biznesin tonë në mënyra të ndryshme. Për shembull, ne mund të përdorim një palë të tretë për t'u dërguar anketa ose buletine klientëve tanë.

Për ta bërë këtë, ne duhet të ndajmë lloje të caktuara, të kufizuara informacioni rreth jush – për shembull, do të na duhet të ndajmë adresën tuaj të emailit në mënyrë që t'ju dërgohet një email.

Uebsajtet e palëve të treta

Përdoruesit mund të ndeshen me reklama për faqet e internetit të palëve të treta ose shërbimet e postuara në faqen tonë të internetit. Disa prej tyre do të përfshijnë një lidhje që mund t'ju lejojë të shikoni ato sajte të tjera. Ne nuk kemi asnjë kontroll ose përgjegjësi për metodat e sajteve, dhe ju i kontrolloni ato në mëshirën e kushteve, rrethanave dhe politikave të tyre, jo në të vërtetë tonat.

Ndryshime në politikën tuaj të privatësisë

Ne mund të përditësojmë një herë në një kohë seksionin e politikës së privatësisë në internet të kësaj faqeje interneti. Nëse e bëjmë këtë, ne do t'i njoftojmë përdoruesit për një kohë me një njoftim në faqen kryesore të faqes së internetit.

Përdoruesit duhet të shikojnë shpesh një seksion për t'u siguruar që të zbulojnë udhëzimet tona aktuale. Si konsumator, ju e pranoni se është përgjegjësia juaj e vetme të qëndroni në krah të politikave tona aktuale të privatësisë.

Pranimi i këtyre Kushteve

Ju pranoni që, duke përdorur këtë faqe, ju pranoni të gjitha politikat dhe kushtet e shërbimit tonë. Nëse nuk pajtoheni me këtë ose ndonjë nga kushtet ose politikat tona, duhet të ndaloni menjëherë përdorimin e kësaj faqeje.

Përdorimi i kësaj faqeje pasi të jenë postuar ndryshimet e politikave do të nënkuptojë pranimin tuaj të kushteve të reja edhe nëse nuk i keni lexuar ose nuk e dini se ato kanë ndryshuar.

Si të na kontaktoni

Nëse keni pyetje në lidhje me politikën tonë të privatësisë në internet, të dhënat tuaja ose gjëra të tjera, ju lutemi na dërgoni me email në (në kontakt me të dhënat)

Kur keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë POLITIKA TË PRIVATËSISË ONLINE, praktikat e faqes ose marrëdhëniet tuaja me këtë

Translate
error: Përmbajtja është e mbrojtur !!

Merrni zbritje, lajme, oferta dhe më shumë!