5B-ADB

$120.00 - $3,800.00

Kanabinoidi sintetik më i fuqishëm në treg

5b-adb kimike kërkimore ligjore

Ky produkt është aktualisht jashtë magazinës dhe nuk është i disponueshëm.

SKU: N / A Kategorite ,

Përshkrim

Blini kanabinoid 5B-ADB në internet në ChemicalFrog.com ?

5b-adb është një zëvendësim i ri i shumë kanabinoidëve të paligjshëm në treg.

Më shumë përmbajtje së shpejti…

 

Produktet tona NUK janë rreptësisht për konsum njerëzor. Ne i shesim produktet tona VETËM për qëllime kërkimore.

 

Informacion shtesë

sasi

1 kg, 500g, 250g, 100g, 50g, 25g, 10g, 5g