X-PV

$300.00 - $4,900.00

RI X-PV ZËVENDËSIMI I RI A-PVP PËR 2021

X-PV është një substancë psikoaktive e konsideruar si një zëvendësim për a-PVP. Është një ilaç stimulues që i përket klasës së katinonit të zëvendësuar. Ky medikament kimik konsiderohet si një përbërës kyç në kripërat e banjës. X-PV ndikon në një mënyrë të ngjashme me a-PVP. Efektet e X-PV janë mjaft të forta, por kohëzgjatja e tyre është e shkurtër në krahasim me drogat e tjera klasike si kokaina dhe metamfetamina. Vetitë toksikologjike dhe farmakologjike të këtij bari janë të panjohura. Mbidoza e këtij ilaçi mund të çojë në dëmtime të rënda shëndetësore, duke përfshirë dështimin e organeve, madje edhe vdekjen në disa raste.

Studiuesit mund të blejnë X-PV nga dyqani ynë i besueshëm i shitjes së barnave në internet.

Qartë
SKU: N / A Kategorite ,

Përshkrim

Blini X-PV Research Chemical në internet nga Chemical Frog

ZËVENDËSIMI A-PVP

X-PV është një substancë psikoaktive që i përket klasës së katinonit të zëvendësuar. Konsiderohet si një zëvendësim për a-PVP. Ky medikament kimik konsiderohet si një përbërës kyç në kripërat e banjës nga studiuesit. Ai u zhvillua nga Kina dhe është i disponueshëm në internet si një ilaç projektues për shitje. Toksiciteti dhe vetitë farmakologjike të tij janë të panjohura. Ky medikament është vetëm për qëllime kërkimore.

Për qëllime kërkimore, mund të blini X-PV në cilësinë më të mirë nga dyqani ynë online i shitjes së barnave.

Kimia e X-PV

X-PV është një katinon i zëvendësuar ashtu si MDPV, Hexen dhe a-PHP. Emri IUPAC i këtij ilaçi është 1-fenil-2-(pirrolidin-1-il)pentan-1-on. Është një frenues i fortë i rimarrjes së norepinefrinës-dopaminës. X-PV është kryesisht i disponueshëm në formën e kristalit të bardhë, por mund të gjendet edhe në formë tabletash dhe pluhuri. Duke qenë se është një zëvendësues i a-PVP, ai konsiderohet gjithashtu si një analog i pirovaleronit. Në krahasim me kokainën ose amfetaminën, X-PV është një bllokues i fortë në NET dhe DAT.

Potenciali i varësisë nga X-PV

X-PV ka një potencial të lartë për varësi dhe abuzim. Pas ndalimit të përdorimit të tij, një përdoruesi mund të duhet të kalojë në efektet e tërheqjes. Këto efekte të tërheqjes mund të jenë shumë të forta nëse përdoruesit i konsumojnë ato për një kohë të gjatë.

Pas përdorimit të vazhdueshëm, përdoruesit nuk ndjejnë të njëjtat efekte, ndaj rrisin dozën e këtij bari për të arritur këto efekte. Mos harroni se rritja e dozës mund të jetë shumë e rrezikshme. Gjithmonë konsultohuni me një mjek specialist përpara se të eksperimentoni me këtë ilaç.

Kimike Kërkimore X-PV

X-PV është një substancë psikoaktive që i përket klasës së katinonit të zëvendësuar. Konsiderohet si një zëvendësim për a-PVP. Ky medikament kimik konsiderohet si një përbërës kyç në kripërat e banjës nga studiuesit. Ai u zhvillua nga Kina dhe është i disponueshëm në internet si një ilaç projektues për shitje. Toksiciteti dhe vetitë farmakologjike të tij janë të panjohura. Ky medikament është vetëm për qëllime kërkimore.

Për qëllime kërkimore, mund të blini X-PV në cilësinë më të mirë nga dyqani ynë online i shitjes së barnave.

Kimia e X-PV

X-PV është një katinon i zëvendësuar ashtu si MDPV, Hexen dhe a-PHP. Emri IUPAC i këtij ilaçi është 1-fenil-2-(pirrolidin-1-il)pentan-1-on. Është një frenues i fortë i rimarrjes së norepinefrinës-dopaminës. X-PV është kryesisht i disponueshëm në formën e kristalit të bardhë, por mund të gjendet edhe në formë tabletash dhe pluhuri. Duke qenë se është një zëvendësues i a-PVP, ai konsiderohet gjithashtu si një analog i pirovaleronit. Në krahasim me kokainën ose amfetaminën, X-PV është një bllokues i fortë në NET dhe DAT.

Si ndikon te njerëzit?

X-PV ndikon në një mënyrë të ngjashme me a-PVP. Efektet e X-PV janë mjaft të forta, por kohëzgjatja e tyre është e shkurtër në krahasim me drogat e tjera klasike si kokaina dhe metamfetamina.

X-PV ndikon si fizikisht ashtu edhe mendërisht. Varet nga sasia e dozës së konsumuar nga përdoruesit.

Efektet mendore: Përdoruesit kryesisht e konsumojnë këtë ilaç për të qenë të simuluar dhe shumë energjik. Rrit nivelin e fokusit të tyre, gjë që i ndihmon ata të përqendrohen në punën e tyre. Mund të ketë edhe efekte anësore si euforia, paranoja e ankthit dhe shtrembërimi i kohës.

Efektet fizike:

Ka disa efekte fizike që një përdorues mund të përjetojë. Këto përfshijnë tharjen e gojës, dehidratimin, rritjen e presionit të gjakut dhe rrahjeve të zemrës dhe krizat. X-PV mund të ketë gjithashtu efekte vizuale si lëvizje dhe ndryshim i shkëlqimit.

Mbidozimi i këtij ilaçi mund të çojë në dëmtime të rënda shëndetësore, duke përfshirë dështimin e organeve, madje edhe vdekjen në disa raste.

Potenciali i varësisë nga X-PV       

X-PV ka një potencial të lartë për varësi dhe abuzim. Pas ndalimit të përdorimit të tij, një përdoruesi mund të duhet të kalojë në efektet e tërheqjes. Këto efekte të tërheqjes mund të jenë shumë të forta nëse përdoruesit i konsumojnë ato për një kohë të gjatë.

Pas përdorimit të vazhdueshëm, përdoruesit nuk ndjejnë të njëjtat efekte, ndaj rrisin dozën e këtij bari për të arritur këto efekte. Mos harroni se rritja e dozës mund të jetë shumë e rrezikshme. Gjithmonë konsultohuni me një mjek specialist përpara se të eksperimentoni me këtë ilaç.

Blini X-PV të cilësisë më të mirë nga Dyqani më i mirë në internet

Po kërkoni dyqanin më të mirë në internet për të blerë X-PV? Lajmi i mirë për ju është se jeni në vendin e duhur. Kemi kënaqësinë t'ju themi se kemi një stok të ri X-PV gati për t'u dërguar në pragun tuaj. E tëra çfarë ju duhet të bëni është thjesht të bëni porosinë në faqen tonë të internetit dhe ne do të bëjmë pjesën tjetër. Për rezultate të mira kërkimore, keni nevojë për kimikate të mira kërkimore. Kjo është arsyeja pse ne kemi një shumëllojshmëri të komponimeve kimike si eutylone, a-PHP, dhe shumë të tjera.

Nëse dëshironi çdo lloj informacioni në lidhje me produktet tona ose në lidhje me politikën tonë të transportit dhe privatësisë, thjesht na kontaktoni.

Të gjitha produktet tona nuk janë rreptësisht për përdorim njerëzor ose veterinar.

 

Informacion shtesë

sasi

1 kg, 500g, 250g, 100g, 50g, 25g, 10g