4F-MDMB-2201

Ulikan in vitro nunjukkeun yén sanyawa nunjukkeun afinitas anu luhur pikeun reséptor CB1 sareng CB2 sareng ngaktifkeunana dina konsentrasi anu langkung handap. 4F-MDMB-2201 mangrupikeun homolog 5F-MDMB-2201. Salaku tambahan, éta mangrupikeun ubar dumasar kana indazol sareng kalebet kulawarga indazol-3-carboxamide. Ulikan klinis umum nunjukkeun yén 4F-MDMB-2201 mangrupikeun agonis anu kuat sareng gaduh pangirut anu luhur pikeun reséptor CB1.

Ngaran IUPAC tina 4F-MDMB-2201 nyaéta métil2-(1-(4-sianobutil)-1h-indolé-3-karboxamido)-3.3-dimétilbutanoat. Sinonim séjén pikeun ubar kimia ieu nyaéta 4F-MDMB-BICA, 4FBCA sareng 4FAKB. Pamakéan 4F-MDMB tiasa nyababkeun éfék parna sareng ngarugikeun ka manusa. Dina dasar laporan diri, disimpulkeun yén éta nyababkeun halusinasi visual, paranoia, kabingungan, nyeri dada, guligah sareng ketukan jantung anu henteu teratur. Éta dijual online salaku ubar desainer.

Produk ieu ayeuna kaluar tina stock na sadia.

gambaran

Beuli 4F-MDMB-2201 ti Bangkong Kimia

4-fluoro-MDMB-2201 disingget jadi 4F-MDMB-2201 dijual online salaku ubar desainer. Cai mibanda sipat cannabinoids sintétik tradisional. 4F-MDMB-2201 mangrupikeun homolog tina 5F-MDMB-2201. Ulikan in vitro nunjukkeun yén sanyawa nampilkeun afinitas anu luhur pikeun reséptor CB1 sareng CB2 sareng ngaktifkeunana dina konsentrasi anu langkung handap. Leuwih ti éta, éta mangrupa ubar dumasar indazol sarta milik kulawarga indazol-3-carboxamide.

Henteu aya inpormasi khusus ngeunaan fitur klinis 4F-MDMB-2201. Ganja ogé katelah jamu, ganja, jukut, sareng anu paling sering nalungtik. Ieu bisa dicampurkeun jeung bako pikeun nyieun spliff lajeng smoked. Anjeun tiasa mésér 4F-MDMB-2201 pikeun panalungtikan sareng aplikasi anu sanés.

4F-MDMB-2201 VS 5F-MDMB-2201

Duanana 4F-MDMB-2201 sareng 5F-MDMB-2201 mangrupikeun ubar desainer énggal sareng konstituén sintétik. Aranjeunna gaduh épék poténsi anu kuat dina sistem saraf pusat manusa. Inpormasi ayeuna nunjukkeun yén duanana diturunkeun tina pepelakan herbal cannabinoid. Dina 5F-MDMB-2201 aya dua substituén hadir dina ring di 1 jeung 3 posisi. Posisi 1 disubstitusi ku atom fluorin sedengkeun posisi 3 diganti ku gugus amida.

Kusabab ayana atom karbon asimétri, 4F-MDMB-2201 nunjukeun yen mibanda (R) jeung (S) -enantiomer. Tapi 4F-MDMB-2201 ilaharna sadia sakumaha (S) enansiomer.

Spésifikasi 4F-MDMB-2201

Data anu aya nunjukkeun yén sanyawa kimia ieu ngabagi terminologina sareng cannabinoid sanés. Ulikan klinis umum nunjukkeun yén 4F-MDMB-2201 mangrupikeun agonis anu kuat sareng gaduh afinitas anu luhur pikeun reséptor CB1. Dihasilkeun ku rumus kimia methyl2-(1-(4-cyanobutyl)-1h-indole-3-carboxamido)-3.3-dimethylbutanoate. Sinonim séjén pikeun ubar kimia ieu nyaéta 4F-MDMB-BICA, 4F-BCA sareng 4F-AKB.

Inpormasi téknis sanésna kalebet Rumus Molekul: C20H28FN3O3 sareng Rumus Beurat: 370 g/mol. Éta sayogi dina bentuk bubuk sareng kaayaan panyimpen anu pas; eta bisa disimpen salila dua taun. Mésér bubuk 4F-MDMB-2201 pikeun dijual sareng aplikasi panalungtikan.

Naha 4F-MDMB-2201 Sah?

Numutkeun WHO sareng dewan kontrol narkotika internasional, henteu aya inpormasi khusus ngeunaan rute sareng panggunaan 4F-MDMB-2201 anu aman. Data klinis sareng laporan diri henteu ngadukung legalitas ubar ieu. Ieu mangrupakeun ubar abused sarta geus didaptarkeun salaku zat jadwal II di loba nagara.

4F-MDMB-2201 mangrupikeun zat narkotika anu dilarang kusabab épék poténsial anu lega pikeun individu. Panaliti khusus anu aya hubunganana sareng toksikologina henteu acan tiasa diidentifikasi. Pamaké kedah sadar kana konstituén sareng kuantitas zat. Éta diproduksi ngan ukur pikeun tujuan panalungtikan ku pabrik kimia. Pamakéan sah sareng ilegal anu sanés pikeun ubar ieu henteu acan dipikanyaho.

Réaksi ngarugikeun dina manusa

Inpormasi lengkep ngeunaan konsumsi 4F-MDMB-2201 pikeun manusa henteu sayogi. Data aggregated tina sagala rupa laporan nunjukkeun yén pamakéan 4F-MDMB bisa ngabalukarkeun éfék parna sarta ngarugikeun ka manusa. Dina dasar laporan diri, disimpulkeun yén éta nyababkeun halusinasi visual, paranoia, kabingungan, nyeri dada, guligah, sareng keteg jajantung anu henteu teratur.

Data anu dikumpulkeun tina kasus parna kalebet épék ngarugikeun dina sistem saraf, cerna sareng kardiovaskular. Panggunaan umum kalebet rekreasi, rélaxasi sareng ngirangan kacapean otot. Henteu aya kagunaan komérsial sareng industri khusus tina kelas ubar 4F-MDMB-2201.

Poténsi nyiksa

Komposisi sareng kualitas ubar ieu nunjukkeun yén éta ngahubungkeun cilaka pikeun kaséhatan masarakat sareng sosial. Produk biasana dianggo pikeun tujuan rekreasi ku jalma anu stres mental sareng émosional. Ieu utamana smoked salaku roko. 4F-MDMDB mangrupikeun ubar anu disalahgunakeun kusabab efek samping anu maot sareng henteu aya data anu tiasa dipercaya ngeunaan dosis. Jalma teu sadar efek samping poténsi maranéhanana sabab dijual salaku ubar domestik.

Henteu disarankeun pikeun dianggo ku manusa tapi disarankeun pikeun individu pikeun uji ubar sapertos supir sareng tahanan. Ulah risiko kaséhatan anjeun sarta salawasna konsultasi dokter pikeun hasil hadé.

Beuli 4F-MDMB-2201

Pikeun panalungtikan, aplikasi forensik sareng uji ubar dina spésimén biologis, anjeun tiasa mésér 4F-MDMB-2210 pikeun dijual online sareng aplikasi panalungtikan. Kami nyayogikeun rupa-rupa ubar sareng bahan kimia panalungtikan ka konsumén urang di sakuliah dunya. ChemicalFrog parantos ngurus produk panalungtikan murni salami mangtaun-taun. Kami parantos dugi ka kéngingkeun kapercayaan para palanggan sareng salawasna nyayogikeun obat-obatan kualitas pangsaéna.

Ubar kami dikirimkeun ka sakumna dunya ka para ilmuwan, panaliti, pabrik kimia sareng padagang. Aya sababaraha padagang anu teu dipercaya di pasar sareng ngagaleuh produk kualitas rendah hartosna ngabuang waktos sareng artos anjeun. Kontak ChemicalFrog pikeun hasil kualitas pangalusna.

Naha milih Kodok Kimia?

Chemical Frog mangrupikeun toko obat online anu dipercaya sareng kompetitif. Kami gaduh saham ageung SGT-151, 5F-MDMB-2201, 4F-ADB bareng jeung cannabinoids sintétik. Anjeun assured pikeun meunangkeun kualitas pangalusna sarta ubar purest ti kami.

Pencapaian pangbadagna kami nyaéta kapercayaan sareng iman para nasabah ka kami anu parantos kami jaga salami mangtaun-taun ku nyayogikeun obat-obatan kimia anu murni, aman, sareng aman. Upami anjeun gaduh patarosan langkung seueur sareng hoyong terang langkung seueur ngeunaan produk sareng jasa kami teras anjeun tiasa ngahubungi kami iraha waé.

Klik Ieuh Pikeun terang langkung seueur ngeunaan cannabinoid sintétik énggal ieu.

informasi tambahan

kuantitas

1kg, 500g, 250g, 100g, 50g, 5g