SGT-151

$150.00 - $4,000.00

SGT-151 mangrupakeun cannabinoid sintétik ogé katelah CUMYL-PEGACLONE. Éta agonis kuat pikeun reséptor CB1 sareng CB2 tapi gaduh afinitas anu luhur pikeun reséptor CB1. Éta milik kelas indazol-3-carboxamide sareng sacara struktural aya hubunganana sareng cumyl-PICA. Laju purity ubar ieu 98.5%. Ieu mangrupikeun kadatangan énggal di pasar, ku sabab éta karacunan sareng pasipatan sanésna tina zat ieu masih ditalungtik. SGT-151 hésé pisan dirobih janten zat tanpa inti cannabinoid. Sanajan, éta bisa gampang dirobah jadi zat cannabinoid séjén.

CHEMICALFROG nawarkeun kualitas pangalusna SGT-151 pikeun tujuan panalungtikan. Pésér ayeuna!

SKU: N / A Kategori:

gambaran

Mésér SGT-151 online di Chemical Frog

SGT-151 ogé katelah CUMYL-PEGACLONE mangrupakeun cannabinoid sintétik. Éta kalebet kelas indazol-3-carboxamide sareng sacara struktural aya hubunganana sareng cumyl-PICA. Éta agonis kuat pikeun reséptor CB1 sareng CB2 tapi gaduh afinitas anu luhur pikeun reséptor CB1.

Cannabinoid anu béda-béda tiasa dirobih kana zat non-cannabinoid sanés. Tapi SGT-151 hésé pisan dirobih janten zat tanpa inti cannabinoid. Sanajan, Ieu bisa gampang dirobah jadi zat cannabinoid séjén.

Ieu mangrupikeun kadatangan énggal di pasar, ku sabab éta karacunan sareng pasipatan sanésna tina zat ieu masih ditalungtik. Ulah make eta keur kaperluan rekreasi. Peneliti jeung kimiawan bisa meuli SGT-151 salaku bahan kimia panalungtikan pikeun percobaan maranéhanana. Anggo sareng alat laboratorium anu leres sabab tiasa nyababkeun épék anu kuat dina awak manusa.

Komposisi kimia SGT-151 

SGT-151 mangrupa ubar novél anyar basis indazol. Ubar ieu lolobana kapanggih dina bungbu-kawas herbals Sifat kimiawi SGT-151 dibéréndélkeun di handap:

  1. Ngaran IUPAC SGT-151 nyaéta 2,5-dihydro-2-(1-methyl-1-phenylethyl)-5-pentyl-1H-pyrido[4,3-b]indol-1-one.
  2. Rumus molekular SGT-151 nyaéta C25H28N2Ojeung beurat molekulna nyaéta 372.5 g / mol.
  3. Laju kamurnian ubar ieu 98.5% sareng sayogi dina bentuk bubuk bodas.
  4. SGT-151 gaduh sababaraha kamiripan struktural sareng sanyawa kimia sapertos 5F-CUMYL-PINACA, NNE1, CUMYL-PICA, sareng CUMYL-PINACA.
  5. SGT-151 boga ogé sababaraha kamiripan kalawan 5F-ADB. Hijina bédana éta SGT-151 boga pangirut tinggi pikeun reséptor CB1 ti 5F-ADB.

Kumaha Nyimpen SGT-151?

SGT-151 peryogi tempat panyimpen anu leres sapertos cannabinoid sintétik anu sanés. Tempat Panyimpenan kedah garing tanpa lembab. Ogé, hawa kudu antara -20 darajat Celsius nepi ka -25 darajat Celsius. Faktor kawas Uap jeung cahya panonpoé bisa ngaruksak kualitas zat. Ku nyimpen ubar ieu leres, éta tiasa gaduh umur rak sakitar 2 taun.

Rute Administrasi sareng Pedoman Dosis

Numutkeun sababaraha pangalaman pamaké, SGT-151 dicerna ku roko atawa vaping kawas lolobana cannabinoids sintétik. Biasana dicampurkeun ku sababaraha bahan pepelakan teras diserep ku ngaroko.

Henteu aya rekomendasi Dosis anu disertipikasi ku spesialis médis. Sababaraha laporan forensik nunjukkeun yén dosis aman minimum SGT-151 nyaéta antara 15 gram dugi ka 75 gram. Naon waé anu langkung ti éta bakal nyababkeun épék ekstrim anu tiasa parah pisan pikeun kaséhatan manusa. Punten konsultasi ka spesialis sateuacan dianggo pikeun pangalaman anu langkung saé.

Kumaha SGT-151 mangaruhan?

SGT-151 ngan bisa dipaké salaku bahan kimia panalungtikan. Pangaruhna pikeun manusa teu acan ditalungtik leres. Kusabab éta cannabinoid sintétik sahingga tiasa gaduh épék anu sami sareng kelasna tapi langkung kuat. SGT-151 bisa langsung mangaruhan sistim saraf sanggeus ingestion atawa paparan. Pamaké tiasa ngaraosan wanda anu langkung luhur, paningkatan warna, ningkat gerak, sareng perasaan énténg awak.

Bisa ngabalukarkeun efek samping mental jeung fisik ogé. Pamaké tiasa ngalaman depresi, kahariwang, halusinasi, seueul, sareng utah.

Balukar tina Over-dosage: Seueur kasus parna ogé dilaporkeun kusabab overdosis obat ieu. Éta pisan sababna naha teu make eta sorangan. Jumlah anu salah tiasa nyababkeun kaayaan kritis sareng maot dina kasus parna.

Kecanduan sarta nyiksa Poténsial of SGT-151

Teu aya panalungtikan anu leres anu dilakukeun ngeunaan poténsi kecanduanna pikeun manusa atanapi sato. Tapi SGT-151 mangrupikeun cannabinoid sintétik kalayan épék anu langkung kuat sahingga tiasa gaduh poténsi sedeng pikeun kecanduan. Kawas ngagunakeun cannabinoids sintétik séjén. Pamaké ogé tiasa ngalaman épék ditarikna saatos ngeureunkeun pamakean anu terus-terusan. SGT-151 boga épék kuat ku kituna ogé bisa boga potensi tinggi pikeun nyiksa diantara pamaké.

Status légal of SGT-151

SGT-151 boga épék kuat dina sistim saraf manusa. Toksisitas zat ieu ogé teu dipikanyaho. Kusabab panyalahgunaan anu lega, éta mangrupikeun zat anu dijadwalkeun di seueur nagara. Jalma make eta salaku ubar rekreasi sahingga ngakibatkeun kasus kaséhatan serius. Kaseueuran nagara ngijinkeun ubar ieu ka panaliti sareng kimiawan pikeun ékspérimén. Ku alatan éta, Mangga pariksa sagalana patali legality ubar ieu.

Upami anjeun panalungtik atanapi kimiawan sareng hoyong mésér kualitas murni SGT-151 online. Chemicalfrog tiasa janten pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun.

Toko Online Kami Dipercaya pikeun mesen SGT-151?

Aya seueur toko obat online anu nawiskeun produkna. Tapi penting pisan mésér ti toko anu leres-leres dipercaya sareng dipercaya. Aya ogé seueur toko palsu anu ngajual produk palsu sareng murah. Sababaraha pembeli ditipu ku toko palsu ieu kusabab hargana murah. Émut jinis produk ieu ngan ukur runtah artos sareng éta ogé tiasa gaduh épék négatip. Produk murah ieu moal ngahasilkeun hasil sakumaha anu dipikahoyong. Éta sababna ulah katipu ku ningali harga murah.

Chemicalfrog.com mangrupikeun salah sahiji toko jual obat online anu paling dipercaya. Janten, upami anjeun panalungtik sareng milari produk kualitas murni sareng asli pikeun percobaan anjeun, chemicalfrog.com aya di dieu pikeun nyayogikeun anjeun bahan kimia kualitas luhur.

Naha Pilih CHEMICAFROG Pikeun Meuli SGT-151 Online?

CHEMICALFROG mangrupikeun salah sahiji pabrikan sareng supplier utama sareng tim ahli kimia sareng ilmuwan. Penting pisan mésér SGT-151 atanapi produk anu sanés ti toko anu gaduh inpormasi lengkep ngeunaan produk éta. Simkuring boga saham SGT-151 jeung produk kimia lianna kawas Eutilon, AM-2201, 4F-ADB siap dikirimkeun di Cina, sareng di sakumna dunya. Urang ukur ngurus produk kimia urang dina bentuk bubuk.

Salaku toko anu dipercaya, Kami mastikeun yén produk kami bakal ngahasilkeun hasil lab anjeun sakumaha anu dipikahoyong. Kapuasan pelanggan mangrupikeun perhatian utama kami, janten kami bakal nganteurkeun produk anu dijamin 100% kalayan harga anu lumayan. Nyaho langkung seueur ngeunaan SGT-151 ku ngaklik di dieu!

Salaku supplier tanggung jawab, Kami yakin dina pangiriman gancang pikeun ngahemat waktos konsumén urang. Éta pisan sababna naha urang boga jaringan aman tur gancang pengiriman barang anu bakal nganteurkeun pesenan anjeun di doorstep anjeun. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan kabijakan pengiriman kami, pariksa kami Sarat & Kaayaan. Anjeun oge bisa taros Kami upami anjeun ngagaduhan jinis patarosan anu aya hubunganana sareng produk atanapi langsung mésér sgt-151 online

informasi tambahan

beurat N / A
kuantitas

1kg, 500g, 250g, 100g, 50g, 25g, 10g, 5g, 1g