Diclasepam bubuk

$220.00 - $290.00

IUPAC: 7-chloro-5-(2-chlorophenyl)-1-methyl-1,3-dihydro-2H-1,4-benzodiazepin-2-one

CAS: 2894-68-0

Formula molekular: C16H12Cl2N2O

Beurat molekul: 319.185

formulir: bubuk

Produk ieu ayeuna kaluar tina stock na sadia.

gambaran

Mésér bubuk Diclazepam online di Éropa ti ChemicalFrog.com

Diclazepam mangrupikeun analog fungsional diazepam, sareng anggota kulawarga benzodiazepine.

Éta ogé katelah 2′-chloro-diazepam, Chlorodiazepam sareng Ro5-3448. Dina model sasatoan, zat ieu ceuk meta salaku hiji amnesic, relaxant otot, ubar keur nengtremkeun a, hipnotik a, anxiolytic sarta anticonvulsant. Nanging, éta henteu dilisensikeun salaku ubar atanapi pangobatan dina yurisdiksi anu dipikanyaho, sareng sakedik atanapi henteu aya inpormasi anu sayogi pikeun kasalametan atanapi khasiatna pikeun manusa.

Ieu pisan sarupa Etizolam jeung Fluromazepam dina kimia sareng pangaruhna. Sanyawa anu rada kirang sami kalebet Benzodiazepine, Diazepam, Delorazepam, Lorazepam, Phenazepam sareng Ro5-4864.

Diclazepam gaduh satengah hirup éliminasi sakitar 42 jam. Salaku bagian tina prosés éta, éta ngadegradasi ka Delorazepam, Lorazepam sareng Lormetazepam salami 10-20 dinten.

Dupi abdi tiasa ngagaleuh bubuk Diclasepam?

ChemicalFrog tiasa nganteurkeun Diclazepam ka panto anjeun, di bumi atanapi tempat usaha anjeun. Catet yén éta dijual sacara éksklusif pikeun tujuan ékspérimén in vitro atanapi salaku bahan kimia laboratorium. Pamakéan anu sanés tiasa janten haram di nagara anjeun.

Legalitas Diclazepam.

Diclazepam ngan ukur dipikanyaho dikontrol di Inggris, dimana éta digolongkeun salaku Narkoba Kelas C. Kadé dicatet yén ChemicalFrog teu udertake uninga extent pinuh ku hukum, kawijakan jeung peraturan nu berlaku di nagara anjeun. Éta sacara éksklusif tanggung jawab anu mésér pikeun terang sareng patuh kana hukum nagarana.

Naha Diclazepam ngagaduhan efek samping?

Sumuhun. Éta ningali seueur pamakean off-label salaku ubar sedative sareng bantosan bobo, sareng éta nyarios ngahasilkeun euforia anu pikaresepeun. Ku cara ieu sami sareng analogna Diazepam.

Dipikawanoh dina model sato janten hipnotik sarta ngabalukarkeun leungitna memori jangka pondok, sarta kawas sakabeh benzodiazepin.

kamungkinan yén épék ieu bakal langkung kuat ku ayana alkohol. Nya ubar keur nengtremkeun épék ogé bisa jadi bahaya dina konteks éta.

Kami ngan ukur ngajual Diclazepam pikeun tujuan ékspérimén in vitro sareng ngan ukur tiasa diurus ku profésional anu dilatih.

informasi tambahan

beurat N / A
kuantitas

1kg, 500g, 250g, 50g, 25g, 10g, 5g, 3g, 1g

Harita

Aya can aya resensi.

Janten anu pangheulana marios "Bubuk Diclazepam"