X-PV

$300.00 - $4,900.00

X-PV BARU GANTIAN A-PVP BARU 2021

X-PV mangrupakeun zat psikoaktif dianggap salaku gaganti a-PVP. Éta mangrupikeun ubar stimulan anu kalebet kelas katinon anu diganti. Ubar kimia ieu dianggap bahan konci dina uyah mandi. X-PV mangaruhan dina cara nu sarupa jeung a-PVP. Balukar X-PV cukup kuat tapi durasina pondok dibandingkeun sareng ubar klasik sanés sapertos kokain sareng methamphetamine. Sipat toksikologis sareng farmakologis ubar ieu teu dipikanyaho. Overdosis obat ieu tiasa nyababkeun tatu kaséhatan parah kalebet gagal organ bahkan maot dina sababaraha kasus.

Panaliti tiasa mésér X-PV ti toko jual obat online anu dipercaya.

atra
SKU: N / A kategori: ,

gambaran

Mésér X-PV Research Chemical online ti Chemical Frog

A-PVP ngagantian

X-PV mangrupikeun zat psikoaktif anu kalebet kelas katinon tersubstitusi. Hal ieu dianggap salaku gaganti a-PVP. Ubar kimia ieu dianggap bahan konci dina uyah mandi ku peneliti. Éta dikembangkeun ku Cina sareng sayogi online salaku ubar desainer pikeun dijual. Toksisitas sareng sipat farmakologisna teu dipikanyaho. Ubar ieu ngan ukur pikeun tujuan panalungtikan.

Pikeun tujuan panalungtikan, anjeun tiasa ngagaleuh X-PV dina kualitas pangsaéna tina toko jual obat online kami.

Kimia X-PV

X-PV mangrupikeun katinon anu diganti sapertos MDPV, Hexen, sareng a-PHP. Ngaran IUPAC ubar ieu nyaéta 1-Phenyl-2-(pyrrolidin-1-yl)pentan-1-one. Éta mangrupikeun inhibitor reuptake norépinéfrin-dopamin anu kuat. X-PV lolobana aya dina bentuk kristalin bodas-pareum, tapi ogé tiasa dipendakan dina bentuk tablet sareng bubuk. Kusabab éta ngagantian a-PVP, éta ogé dianggap salaku analog pyrovalerone. Dibandingkeun sareng kokain atanapi amphetamine, X-PV mangrupikeun pameungpeuk anu kuat dina NET sareng DAT.

Poténsi kecanduan X-PV

X-PV boga potensi tinggi pikeun kecanduan jeung nyiksa. Saatos ngeureunkeun pamakeanna, pangguna panginten kedah ngalangkungan épék ditarikna. Épék ditarikna ieu tiasa kuat pisan upami pangguna ngonsumsi aranjeunna kanggo waktos anu lami.

Saatos pamakean kontinyu, pangguna henteu ngaraos épék anu sami, janten aranjeunna ningkatkeun dosis obat ieu pikeun ngahontal épék ieu. Émut kanaékan dosis tiasa bahaya pisan. Salawasna konsultasi ka spesialis médis sateuacan ékspérimén sareng ubar ieu.

X-PV Panalungtikan Kimia

X-PV mangrupikeun zat psikoaktif anu kalebet kelas katinon tersubstitusi. Hal ieu dianggap salaku gaganti a-PVP. Ubar kimia ieu dianggap bahan konci dina uyah mandi ku peneliti. Éta dikembangkeun ku Cina sareng sayogi online salaku ubar desainer pikeun dijual. Toksisitas sareng sipat farmakologisna teu dipikanyaho. Ubar ieu ngan ukur pikeun tujuan panalungtikan.

Pikeun tujuan panalungtikan, anjeun tiasa ngagaleuh X-PV dina kualitas pangsaéna tina toko jual obat online kami.

Kimia X-PV

X-PV mangrupikeun katinon anu diganti sapertos MDPV, Hexen, sareng a-PHP. Ngaran IUPAC ubar ieu nyaéta 1-Phenyl-2-(pyrrolidin-1-yl)pentan-1-one. Éta mangrupikeun inhibitor reuptake norépinéfrin-dopamin anu kuat. X-PV lolobana aya dina bentuk kristalin bodas-pareum, tapi ogé tiasa dipendakan dina bentuk tablet sareng bubuk. Kusabab éta ngagantian a-PVP, éta ogé dianggap salaku analog pyrovalerone. Dibandingkeun sareng kokain atanapi amphetamine, X-PV mangrupikeun pameungpeuk anu kuat dina NET sareng DAT.

Kumaha Pangaruhna Ka Manusa?

X-PV mangaruhan dina cara nu sarupa jeung a-PVP. Balukar X-PV cukup kuat tapi durasina pondok dibandingkeun sareng ubar klasik sanés sapertos kokain sareng methamphetamine.

X-PV mangaruhan duanana fisik jeung mental. Éta gumantung kana jumlah dosis anu dikonsumsi ku pangguna.

Balukar Mental: Pamaké lolobana meakeun ubar ieu jadi simulated sarta pohara energetic. Éta ningkatkeun tingkat fokusna anu ngabantosan aranjeunna konsentrasi dina padamelan na. Éta tiasa gaduh efek samping sapertos euforia, paranoia kahariwang, sareng distorsi waktos.

Pangaruh fisik:

Aya sababaraha épék fisik anu tiasa dirasakeun ku pangguna. Ieu kalebet sungut garing, dehidrasi, paningkatan tekanan darah & keteg jajantung, sareng sawan. X-PV ogé tiasa gaduh épék visual sapertos Drifting sareng parobahan kacaangan.

Overdosis obat ieu tiasa nyababkeun tatu kaséhatan parah kalebet gagal organ bahkan maot dina sababaraha kasus.

Poténsi kecanduan X-PV       

X-PV boga potensi tinggi pikeun kecanduan jeung nyiksa. Saatos ngeureunkeun pamakeanna, pangguna panginten kedah ngalangkungan épék ditarikna. Épék ditarikna ieu tiasa kuat pisan upami pangguna ngonsumsi aranjeunna kanggo waktos anu lami.

Saatos pamakean kontinyu, pangguna henteu ngaraos épék anu sami, janten aranjeunna ningkatkeun dosis obat ieu pikeun ngahontal épék ieu. Émut kanaékan dosis tiasa bahaya pisan. Salawasna konsultasi ka spesialis médis sateuacan ékspérimén sareng ubar ieu.

Mésér X-PV Kualitas Pangsaéna ti Toko Online Pangalusna

Pilari toko online pangsaéna pikeun ngagaleuh X-PV? Warta anu saé pikeun anjeun nyaéta anjeun aya di tempat anu leres. Kami resep nyarios yén kami gaduh saham X-PV seger anu siap dikirim ka panto anjeun. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta nempatkeun pesenan dina halaman wéb kami sareng kami bakal ngalakukeun sésana. Pikeun hasil panalungtikan anu hadé, anjeun peryogi bahan kimia panalungtikan anu saé. Éta sababna urang gaduh rupa-rupa sanyawa kimia sapertos eutylone, a-PHP, sareng seueur deui.

Upami anjeun hoyong inpormasi naon waé ngeunaan produk kami atanapi ngeunaan kabijakan pengiriman sareng privasi kami, hubungi kami.

Sadaya produk urang leres-leres henteu kanggo panggunaan manusa atanapi Pangajaran sarta Palatihan Atikan.

 

informasi tambahan

kuantitas

1kg, 500g, 250g, 100g, 50g, 25g, 10g