Sarat & Kaayaan ChemicalFrog

Ku ngadamel pesenan sareng ChemicalFrog anjeun otomatis nampi Sarat sareng Kaayaan anu digariskeun di dieu. Anjeun kedah maca inpormasi ieu sacara saksama sateuacan ngagaleuh. Sarat sareng Kaayaan anu anjeun satuju nyaéta kieu:

Watesan Umur

Anjeun kedah mastikeun yén anjeun mangrupikeun jalma anu dijelaskeun dina Ngaran sareng Alamat Pengiriman, sareng anjeun yuswa 18 taun atanapi langkung. Anjeun komitmen pikeun henteu ngajual deui atanapi nyayogikeun produk ieu ka saha waé anu anjeun yakin umurna kirang ti 18 taun.

Nyadiakeun inpormasi palsu dina hal ieu tiasa janten ngalanggar, sareng mangaruhan parah hak anjeun dina T&C ieu. Salaku tambahan, kami ngagaduhan hak pikeun ngabatalkeun naon waé sareng sadaya pesenan anu kami yakin ngalanggar syarat ieu.

Barang jeung Produk

Ku ngagaleuh barang, produk atanapi jasa ti ChemicalFrog, anjeun satuju yén pameseran éta ngan ukur dianggo pikeun tujuan panalungtikan. Ieu kalebet kagunaan sapertos tés réagen primér, rujukan GC/MS, tés beungkeutan reséptor in vitro sareng tujuan anu sami atanapi anu aya hubunganana. Salaku tambahan, anjeun satuju pikeun ngalaksanakeun ieu panalungtikan ngan dina fasilitas anu dilengkepan ku leres anu ngagaduhan prosedur kaamanan sareng alat anu pas.

Anjeun satuju pikeun ngalakukeun penilaian résiko pinuh pikeun produk naon waé anu dijual ka anjeun ku ChemicalFrog, sareng pikeun meunteun pamakean anu dituju ku cara anu sami. Anjeun satuju pikeun henteu nyandak atanapi ngijinkeun tindakan naon waé anu tiasa ningkatkeun résiko karusakan atanapi ngarugikeun ka jalma, jalma atanapi harta.

Diskalimer

Ku ngaksés situs wéb ChemicalFrog atanapi ku mésér barang atanapi jasa ti ChemicalFrog, anjeun satuju kana syarat-syarat ieu:

  1. Situs ieu ngan ukur tiasa diakses ku jalma anu umurna 18 taun atanapi langkung.
  2. ChemicalFrog henteu diciptakeun pikeun tujuan, atanapi naha éta ngadukung ku cara naon waé, pamakean bahan kimia haram atanapi pamakean bahan kimia ku cara anu haram.
  3. ChemicalFrog henteu tanggung jawab kana tindakan jalma-jalma anu tiasa ngagaleuh bahan kimia tina situs wéb ieu, atanapi anu gaduh bahan kimia anu sumberna tina situs wéb ieu.
  4. Sakur inpormasi anu disayogikeun ku halaman wéb ieu kalebet pikeun tujuan pendidikan, panalungtikan ilmiah atanapi sajarah, sareng disayogikeun dina tingkat informal.
  5. Situs ieu henteu ngahampura atanapi ngamajukeun panggunaan zat-zat anu teu sah atanapi panggunaan zat-zat anu dikontrol atanapi anu sanés.
  6. ChemicalFrog negeskeun yén éta tanggung jawab anjeun pikeun mastikeun yén naon waé sareng sadaya produk anu anjeun pesen sah, diidinan sareng otorisasi pikeun ngimpor sareng dianggo di nagara tempat anjeun atanapi resi. Sakur legalitas atanapi inpormasi kawijakan anu disayogikeun dina situs ieu bakal dianggap informal, sareng henteu kedah diandelkeun sacara sah. Éta henteu janten naséhat dina cara naon waé.
  7. Sadaya palanggan ChemicalFrog ngalaksanakeun panalungtikan, terang sareng ngartos undang-undang sareng kawijakan nagara, kaayaan sareng lokalitas tempatna sareng resi pesenan sateuacan mésér naon waé ti ChemicalFrog.
  8. ChemicalFrog henteu nanggung tanggung jawab naon waé pikeun para nasabah anu ngalanggar hukum yurisdiksina, dihaja atanapi henteu disadari.
  9. Sadaya produk sareng jasa disayogikeun ngan ukur pikeun tujuan panalungtikan sapertos tés réagen primér, rujukan GC/MS, assays mengikat reséptor in vitro sareng tujuan anu sami atanapi anu aya hubunganana.
  10. Ku ngakses situs ieu, nyieun beuli ti ChemicalFrog atawa interacting jeung pausahaan dina sagala cara séjén, anjeun satuju pikeun indemnify ChemicalFrog sagemblengna ngalawan gugatan. Sumawona, anjeun nampi tanggung jawab hukum pinuh salaku pangimpor barang atanapi produk ieu.
  11. Anjeun satuju pikeun ngalakukeun penilaian résiko pinuh pikeun produk naon waé anu dijual ka anjeun ku ChemicalFrog, sareng pikeun meunteun pamakean anu dituju ku cara anu sami.
  12. Anjeun satuju pikeun henteu nyandak atanapi ngijinkeun tindakan naon waé anu tiasa ningkatkeun résiko karusakan atanapi ngarugikeun ka jalma, jalma atanapi harta.
  13. Anjeun satuju pikeun ngalaksanakeun panalungtikan ieu ngan dina fasilitas anu dilengkepan leres anu gaduh prosedur sareng alat kaamanan anu leres sareng cekap.
  14. Anjeun satuju sareng nyatakeun yén anjeun boh mahasiswa kimia atanapi prinsip atanapi wawakil lembaga panalungtikan atanapi kimia atanapi fasilitas. Anjeun ngartos yén kami henteu nyayogikeun individu atanapi organisasi anu henteu cocog sareng déskripsi éta.
  15. sadaya informasi didaptarkeun kaasup harga nyaeta matuh ka robah at wae, di urang kawijaksanaan, jeung tanpa aya bewara.

ChemicalFrog boga hak pikeun ngarobah salah sahiji atawa sakabéh Sarat jeung Kaayaan ieu iraha wae, tanpa aya bewara ka anjeun atawa nasabah atawa badan lianna. Ku nyieun formulir pesenan ChemicalFrog, anjeun nampi sadaya Sarat sareng Kaayaan ieu, sareng nampi tanggung jawab sapinuhna pikeun ngalanggar atanapi ngalanggarana ku anjeun sorangan, organisasi anjeun, karyawan anjeun atanapi palanggan anjeun nyalira.