SGT-151

$150.00 - $4,000.00

SGT-151 minangka cannabinoid sintetik uga dikenal minangka CUMYL-PEGACLONE. Iki minangka agonis sing kuat kanggo reseptor CB1 lan CB2 nanging nduweni afinitas sing dhuwur kanggo reseptor CB1. Iki kalebu kelas indazol-3-carboxamide lan sacara struktural ana hubungane karo cumyl-PICA. Tingkat kemurnian obat iki yaiku 98.5%. Iki minangka tekan anyar ing pasar, mulane keracunan lan sifat liyane saka zat iki isih diteliti. SGT-151 angel banget diowahi dadi zat tanpa inti cannabinoid. Sanajan, bisa gampang diowahi dadi zat cannabinoid liyane.

CHEMICAFROG nawakake kualitas paling apik SGT-151 kanggo tujuan riset. Tuku Saiki!

SKU: N / A Kategori:

Description

Tuku SGT-151 online ing Chemical Frog

SGT-151 uga dikenal minangka CUMYL-PEGACLONE yaiku cannabinoid sintetik. Iki kalebu kelas indazol-3-carboxamide lan sacara struktural ana hubungane karo cumyl-PICA. Iki minangka agonis sing kuat kanggo reseptor CB1 lan CB2 nanging nduweni afinitas sing dhuwur kanggo reseptor CB1.

Cannabinoid sing beda-beda bisa diowahi dadi zat non-cannabinoid liyane. Nanging SGT-151 angel banget diowahi dadi zat tanpa inti cannabinoid. Sanajan, Bisa gampang diowahi dadi zat cannabinoid liyane.

Iki minangka tekan anyar ing pasar, mulane keracunan lan sifat liyane saka zat iki isih diteliti. Aja nggunakake kanggo tujuan rekreasi. Peneliti lan ahli kimia bisa tuku SGT-151 minangka bahan kimia riset kanggo eksperimen. Gunakake karo peralatan laboratorium sing tepat amarga bisa nyebabake efek sing kuat ing awak manungsa.

Komposisi Kimia SGT-151 

SGT-151 minangka obat novel anyar adhedhasar indazol. Obat iki biasane ditemokake ing jamu kaya rempah-rempah. Sifat kimia SGT-151 kapacak ing ngisor iki:

  1. Jeneng IUPAC SGT-151 yaiku 2,5-dihydro-2-(1-methyl-1-phenylethyl)-5-pentyl-1H-pyrido[4,3-b]indol-1-one.
  2. Rumus molekul SGT-151 yaiku C25H28N2Olan bobot molekule yaiku 372.5 g / mol.
  3. Tingkat kemurnian obat iki 98.5% lan kasedhiya ing bentuk bubuk putih.
  4. SGT-151 duwe sawetara podho struktural karo senyawa kimia kaya 5F-CUMYL-PINACA, NNE1, CUMYL-PICA, lan CUMYL-PINACA.
  5. SGT-151 wis uga sawetara podho karo 5F-ADB. Bentenipun mung sing SGT-151 wis karemenan dhuwur kanggo reseptor CB1 saka 5F-ADB.

Carane Simpen SGT-151?

SGT-151 mbutuhake papan panyimpenan sing tepat kaya cannabinoid sintetik liyane. Panggonan panyimpenan kudu garing tanpa kelembapan. Uga, suhu kudu antara -20 derajat Celsius nganti -25 derajat Celsius. Faktor kaya kelembapan lan sinar matahari bisa ngrusak kualitas zat kasebut. Kanthi nyimpen obat iki kanthi bener, bisa tahan nganti 2 taun.

Rute Administrasi lan Pedoman Dosis

Miturut sawetara pengalaman pangguna, SGT-151 dicerna kanthi ngrokok utawa ngrokok kaya umume cannabinoid sintetik. Biasane dicampur karo sawetara bahan tanduran lan banjur dicerna liwat udud.

Ora ana rekomendasi Dosis sing disertifikasi dening spesialis medis. Sawetara laporan forensik nuduhake yen dosis aman minimal SGT-151 antara 15 gram nganti 75 gram. Luwih saka iku bakal nimbulaké efek nemen sing bisa banget fatal kanggo kesehatan manungsa. Mangga takon karo spesialis sadurunge nggunakake kanggo pengalaman sing luwih apik.

Kepiye pengaruh SGT-151?

SGT-151 mung bisa digunakake minangka bahan kimia riset. Efek ing manungsa durung diteliti kanthi bener. Amarga iku cannabinoid sintetik saengga bisa duwe efek sing padha karo kelase nanging luwih kuwat. SGT-151 bisa langsung mengaruhi sistem saraf sawise ingestion utawa cahya. Pangguna bisa ngrasakake swasana ati sing luwih dhuwur, paningkatan warna, gerakan sing tambah, lan rasa entheng awak.

Bisa nyebabake efek samping mental lan fisik uga. Pangguna bisa nandhang depresi, kuatir, halusinasi, mual, lan muntah.

Efek saka Overdosis: Akeh kasus sing abot uga dilaporake amarga overdosis obat iki. Mulane aja nganggo dhewe. Jumlah sing salah bisa nyebabake kahanan kritis lan pati ing kasus sing abot.

Potensi kecanduan lan penyalahgunaan saka SGT-151

Ora ana riset sing tepat babagan potensial kecanduan ing manungsa utawa kewan. Nanging SGT-151 minangka cannabinoid sintetik kanthi efek sing luwih kuat supaya bisa duwe potensial moderat kanggo kecanduan. Kaya nggunakake cannabinoid sintetik liyane. Pangguna uga bisa nemu efek mundur sawise mandheg panggunaan terus-terusan. SGT-151 wis efek kuwat supaya uga bisa duwe potensial dhuwur kanggo penyalahgunaan antarane kedhaftar.

Status Hukum SGT-151

SGT-151 nduwe pengaruh kuat ing sistem saraf manungsa. Keracunan zat iki uga ora dingerteni. Amarga saka panyalahgunaan sing akeh, iki minangka zat sing dijadwalake ing pirang-pirang negara. Wong nggunakake obat kasebut minangka obat rekreasi, saengga nyebabake kasus kesehatan sing serius. Umume negara ngidini obat iki kanggo peneliti lan ahli kimia kanggo eksperimen. Mulane, Mangga dipriksa kabeh related kanggo legality tamba iki.

Yen sampeyan minangka peneliti utawa ahli kimia lan pengin tuku kualitas murni SGT-151 online. Chemicalfrog bisa dadi pilihan sing paling apik kanggo sampeyan.

Toko Online Kita Bisa Dipercaya kanggo pesen SGT-151?

Ana akeh toko obat-obatan online sing nawakake produke. Nanging penting banget kanggo tuku saka toko sing dipercaya lan dipercaya. Ana uga akeh toko palsu sing adol produk palsu lan murah. Sawetara panuku diapusi dening toko palsu iki amarga regane murah. Elinga jinis produk iki mung mbuwang dhuwit lan bisa uga duwe efek negatif. Produk murah iki ora bakal ngasilake asil kaya sing dikarepake. Mulane aja nganti diapusi ndeleng rega murah.

Chemicalfrog.com minangka salah sawijining toko adol obat online sing paling dipercaya. Dadi, yen sampeyan minangka peneliti lan golek produk kualitas murni lan asli kanggo eksperimen sampeyan, chemicalfrog.com ana ing kene kanggo menehi sampeyan bahan kimia kualitas unggul.

Napa Pilih CHEMICAFROG Kanggo Tuku SGT-151 Online?

CHEMICALFROG minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok utama kanthi tim ahli kimia lan ilmuwan. Penting banget kanggo tuku SGT-151 utawa produk liyane saka toko sing duwe informasi lengkap babagan produk kasebut. Kita duwe saham SGT-151 lan produk kimia liyane kaya Eutylone, AM-2201, 4F-ADB siap dikirim ing China, lan ing saindenging jagad. Kita mung menehi hasil karo produk kimia ing wangun bubuk.

Minangka toko sing bisa dipercaya, Kita mesthekake yen produk bakal ngasilake asil lab kaya sing dikarepake. Kepuasan pelanggan minangka keprihatinan utama, mula kita bakal ngirim produk dijamin 100% kanthi rega sing cukup. Ngerti liyane babagan SGT-151 kanthi ngeklik kene!

Minangka supplier tanggung jawab, Kita pracaya ing pangiriman cepet kanggo nyimpen wektu kita pelanggan. Pramila kita duwe jaringan pengiriman sing aman lan cepet sing bakal ngirim pesenan ing ngarep lawang. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan kabijakan pengiriman, priksa kita syarat & ketentuan. Sampeyan uga bisa hubungi kita yen sampeyan duwe jinis pitakonan sing gegandhengan karo produk utawa langsung tuku sgt-151 online

informasi tambahan

bobot N / A
Quantity

1kg, 500g, 250g, 100g, 50g, 25g, 10g, 5g, 1g