Syarat & Ketentuan ChemicalFrog

Kanthi nggawe pesenan karo ChemicalFrog sampeyan kanthi otomatis nampa Sarat lan Ketentuan mbatesi kene. Sampeyan kudu maca informasi kasebut kanthi teliti sadurunge nggawe tumbas. Sarat lan Ketentuan sing sampeyan sarujuk yaiku:

Watesan Umur

Sampeyan kudu konfirmasi sing wong sing diterangake ing Jeneng lan Alamat Shipping, lan sing 18 taun utawa lawas. Sampeyan kudu ora adol maneh utawa nyedhiyakake produk kasebut marang sapa wae sing sampeyan yakin umure kurang saka 18 taun.

Nyedhiyakake informasi palsu babagan iki bisa uga dadi pelanggaran, lan mengaruhi hak sampeyan miturut T&C iki. Kajaba iku, kita duwe hak kanggo mbatalake lan kabeh pesenan sing kita yakini nglanggar syarat kasebut.

Barang lan Produk

Kanthi tuku barang, produk utawa layanan saka ChemicalFrog, sampeyan setuju yen tuku kasebut mung digunakake kanggo riset. Iki kalebu panggunaan kayata tes reagen primer, referensi GC / MS, tes ikatan reseptor in vitro lan tujuan sing padha utawa sing gegandhengan. Kajaba iku, sampeyan setuju kanggo nindakake riset iki mung ing fasilitas sing dilengkapi kanthi bener sing nduweni prosedur lan peralatan safety sing tepat.

Sampeyan setuju kanggo nganakake penilaian risiko lengkap babagan produk apa wae sing didol menyang sampeyan dening ChemicalFrog, lan kanggo netepake panggunaan sing dikarepake kanthi cara sing padha. Sampeyan setuju supaya ora njupuk utawa ngidini tumindak apa wae sing bisa nambah risiko karusakan utawa cilaka kanggo sapa wae, wong utawa properti.

Diskalimer

Kanthi ngakses situs web ChemicalFrog utawa tuku barang utawa layanan saka ChemicalFrog, sampeyan setuju karo syarat ing ngisor iki:

  1. Situs iki mung bisa diakses dening wong sing umure 18 taun utawa luwih.
  2. ChemicalFrog ora digawe kanggo tujuan, utawa ndhukung kanthi cara apa wae, nggunakake bahan kimia ilegal utawa nggunakake bahan kimia kanthi cara ilegal.
  3. ChemicalFrog ora tanggung jawab kanggo tumindak wong sing bisa tuku bahan kimia ing situs web iki, utawa sing duwe bahan kimia sing asale saka situs web iki.
  4. Sembarang informasi sing diwenehake dening situs web iki kalebu kanggo tujuan pendhidhikan, riset ilmiah utawa sejarah, lan diwenehake ing tingkat informal.
  5. Situs iki ora ngidini intect utawa ningkataké nggunakake bahan kimia ilegal utawa nggunakake ilegal saka kontrol utawa bahan kimia liyane.
  6. ChemicalFrog negesake manawa sampeyan tanggung jawab kanggo mesthekake manawa kabeh produk sing sampeyan pesen sah, diidini lan sah kanggo ngimpor lan digunakake ing negara panggonan utawa kuitansi sampeyan. Sembarang informasi legalitas utawa kabijakan sing kasedhiya ing situs iki kudu dianggep ora resmi, lan ora bakal diandelake kanthi sah. Iku ora dadi saran ing sembarang cara.
  7. Kabeh pelanggan ChemicalFrog nindakake riset, ngerti lan ngerti hukum lan kabijakan negara, negara, lan lokalitas panggonan lan kuitansi pesenan sadurunge nggawe tuku apa wae saka ChemicalFrog.
  8. ChemicalFrog ora tanggung jawab apa wae kanggo para pelanggan sing nglanggar hukum ing wilayahe, kanthi sengaja utawa ora.
  9. Kabeh produk lan layanan kasedhiya mung kanggo tujuan riset kayata tes reagen primer, referensi GC/MS, tes ikatan reseptor in vitro lan tujuan sing padha utawa sing gegandhengan.
  10. Kanthi ngakses situs iki, nggawe tuku saka ChemicalFrog utawa sesambungan karo perusahaan ing sembarang cara liyane, sampeyan setuju kanggo indemnify ChemicalFrog rampung marang tuntutan ukum. Kajaba iku, sampeyan nampa tanggung jawab hukum minangka importir barang utawa produk kasebut.
  11. Sampeyan setuju kanggo nganakake penilaian risiko lengkap babagan produk apa wae sing didol menyang sampeyan dening ChemicalFrog, lan netepake panggunaan sing dikarepake kanthi cara sing padha.
  12. Sampeyan setuju supaya ora njupuk utawa ngidini tumindak apa wae sing bisa nambah risiko karusakan utawa cilaka kanggo sapa wae, wong utawa properti.
  13. Sampeyan setuju kanggo nindakake riset iki mung ing fasilitas sing dilengkapi kanthi bener sing duwe prosedur lan peralatan safety sing tepat lan cukup.
  14. Sampeyan setuju lan nyatakake yen sampeyan minangka mahasiswa kimia utawa prinsip utawa wakil saka institusi riset utawa kimia utawa fasilitas. Sampeyan ngerti manawa kita ora nyedhiyakake individu utawa organisasi sing ora cocog karo deskripsi kasebut.
  15. Kabeh informasi kadhaptar kalebu prices punika tundhuk owah-owahan at kapan wae, ing kita discretion, lan tanpa kabar.

ChemicalFrog nduweni hak kanggo ngganti samubarang utawa kabeh Sarat lan Ketentuan iki sawayah-wayah, tanpa kabar marang sampeyan utawa pelanggan utawa entitas liyane. Kanthi nggawe formulir pesenan ChemicalFrog, sampeyan nampa kabeh Sarat lan Ketentuan iki, lan nampa tanggung jawab kanggo nglanggar utawa nglanggar dhewe, organisasi, karyawan utawa pelanggan sampeyan dhewe.