4F-MDMB-2201

Studimi in vitro sugjeron që përbërësi shfaq afinitet të lartë për receptorët CB1 dhe CB2 dhe i aktivizon ata në përqendrime më të ulëta. 4F-MDMB-2201 është homolog i 5F-MDMB-2201. Për më tepër, është një ilaç me bazë indazol dhe i përket familjes indazole-3-karboksamide. Studimi i përgjithshëm klinik tregon se 4F-MDMB-2201 është një agonist i fortë dhe ka afinitet të lartë për receptorin CB1.

Emri IUPAC i 4F-MDMB-2201 është metil2-(1-(4-cianobutil)-1h-indol-3-karboksamido)-3.3-dimetilbutanoat. Sinonime të tjera për këtë ilaç kimik janë 4F-MDMB-BICA, 4FBCA dhe 4FAKB. Përdorimi i 4F-MDMB mund të shkaktojë efekte të rënda dhe të pafavorshme te njerëzit. Në bazë të vetë-raporteve, u konkludua se shkakton halucinacione vizuale, paranojë, konfuzion, dhimbje gjoksi, agjitacion dhe rrahje të parregullta të zemrës. Shitet në internet si një ilaç i dizajnuar.

Ky produkt është aktualisht jashtë magazinës dhe nuk është i disponueshëm.

Përshkrim

Blini 4F-MDMB-2201 nga Bretkosa kimike

4-fluoro-MDMB-2201 i shkurtuar si 4F-MDMB-2201 shitet në internet si një ilaç i dizajnuar. Ka vetitë e kanabinoideve sintetike tradicionale. 4F-MDMB-2201 është homolog i 5F-MDMB-2201. Studimi in vitro sugjeron që përbërësi shfaq një afinitet të lartë për receptorët CB1 dhe CB2 dhe i aktivizon ata në përqendrime më të ulëta. Për më tepër, është një ilaç me bazë indazol dhe i përket familjes indazole-3-karboksamide.

Nuk ka informacion specifik në lidhje me veçoritë klinike të 4F-MDMB-2201. Kanabisi njihet edhe si barishte, ganja, bar dhe më së shpeshti barërat e këqija. Mund të përzihet me duhan për të bërë një copëz dhe më pas të pihet. Mund të blini 4F-MDMB-2201 për kërkime dhe aplikacione të tjera.

4F-MDMB-2201 VS 5F-MDMB-2201

Të dy 4F-MDMB-2201 dhe 5F-MDMB-2201 janë ilaçe të reja të dizajnuara dhe përbërës sintetikë. Ato kanë një efekt të fuqishëm potencial në sistemin nervor qendror të njerëzve. Informacioni aktual sugjeron se të dyja rrjedhin nga bima bimore e kanabinoidit. Në 5F-MDMB-2201 ka dy zëvendësues të pranishëm në unazë në pozicionet 1 dhe 3. Pozicioni 1 është zëvendësuar me një atom fluori ndërsa pozicioni 3 është zëvendësuar nga një grup amid.

Për shkak të pranisë së atomit të karbonit asimetrik, 4F-MDMB-2201 tregon se ka (R) dhe (S)-enantiomer. Por 4F-MDMB-2201 është zakonisht i disponueshëm si enantiomer (S).

Specifikimet e 4F-MDMB-2201

Të dhënat ekzistuese sugjerojnë se ky përbërës kimik ndan terminologjinë e tij me kanabinoidë të tjerë. Studimi i përgjithshëm klinik tregon se 4F-MDMB-2201 është një agonist i fortë dhe ka një afinitet të lartë për receptorin CB1. Ajo vjen me një formulë kimike metil2-(1-(4-cianobutil)-1h-indol-3-karboksamido)-3.3-dimetilbutanoat. Sinonime të tjera për këtë ilaç kimik janë 4F-MDMB-BICA, 4F-BCA dhe 4F-AKB.

Informacione të tjera teknike përfshijnë formulën molekulare: C20H28FN3O3 dhe Formulën Pesha: 370 g/mol. Është në dispozicion në formë pluhuri dhe me kushtet e duhura të ruajtjes; mund të ruhet për dy vjet. Blini pluhur 4F-MDMB-2201 për shitje dhe aplikime kërkimore.

A është i ligjshëm 4F-MDMB-2201?

Sipas OBSH-së dhe bordit ndërkombëtar të kontrollit të narkotikëve, nuk ka informacion specifik në lidhje me rrugët dhe përdorimet e sigurta të 4F-MDMB-2201. Të dhënat klinike dhe vetë-raportet nuk e mbështesin ligjshmërinë e këtij ilaçi. Është një drogë e abuzuar dhe është renditur si një substancë e programit II në shumë vende.

4F-MDMB-2201 është një substancë narkotike e ndaluar për shkak të efekteve të saj të gjera potenciale tek individët. Studimet specifike të lidhura me toksikologjinë e tij nuk mund të identifikoheshin ende. Përdoruesi duhet të jetë i vetëdijshëm për përbërësit dhe sasinë e substancës. Prodhohet vetëm për qëllime kërkimore nga prodhuesit kimikë. Përdorime të tjera të ligjshme dhe të paligjshme të kësaj droge nuk dihen ende.

Reagimet negative tek njerëzit

Informacioni i detajuar në lidhje me konsumin e 4F-MDMB-2201 tek njerëzit nuk është i disponueshëm. Të dhënat e grumbulluara nga raporte të ndryshme sugjerojnë se përdorimi i 4F-MDMB mund të shkaktojë efekte të rënda dhe negative te njerëzit. Në bazë të vetë-raportimeve, u konkludua se shkakton halucinacione vizuale, paranojë, konfuzion, dhimbje gjoksi, agjitacion dhe rrahje të parregullta të zemrës.

Të dhënat e mbledhura nga rastet e rënda përfshijnë efekte negative në sistemet neurologjike, gastrointestinale dhe kardiovaskulare. Përdorimet e përgjithshme përfshijnë rekreacion, relaksim dhe ulje të lodhjes së muskujve. Nuk ka përdorime specifike komerciale dhe industriale të klasës së barnave 4F-MDMB-2201.

Potenciali i abuzimit

Përbërja dhe cilësia e këtyre barnave tregojnë se ai lidh dëme për shëndetin publik dhe social. Produktet zakonisht përdoren për qëllime rekreative nga njerëz të stresuar mendërisht dhe emocionalisht. Ajo pihet kryesisht si cigare. 4F-MDMDB është një ilaç i abuzuar për shkak të efekteve të tij anësore vdekjeprurëse dhe nuk ka të dhëna të besueshme për dozën. Njerëzit nuk janë të vetëdijshëm për efektet e mundshme anësore të tyre pasi shitet si ilaç vendas.

Nuk rekomandohet për përdorim njerëzor, por u sugjerohet individëve për testimin e drogës si shoferët dhe të burgosurit. Mos rrezikoni mirëqenien tuaj dhe konsultohuni gjithmonë me mjekun për rezultate më të mira.

Blini 4F-MDMB-2201

Për kërkime, aplikime mjekoligjore dhe testime të drogës në ekzemplarë biologjikë, mund të blini 4F-MDMB-2210 për shitje në internet dhe aplikacione kërkimore. Ne ofrojmë një gamë të gjerë ilaçesh dhe kimikatesh kërkimore për klientët tanë në mbarë botën. ChemicalFrog ka vite që merret me produkte të pastra kërkimore. Ne kemi arritur deri tani për të fituar besimin e klientëve tanë dhe gjithmonë furnizojmë barnat më cilësore.

Barnat tona u shpërndahen në të gjithë globin shkencëtarëve, studiuesve, prodhuesve kimikë dhe shitësve. Ka disa shitës jo të besueshëm në treg dhe blerja e produkteve me cilësi të ulët do të thotë të humbni kohën dhe paratë tuaja. Kontaktoni ChemicalFrog për rezultatet më cilësore.

Pse të zgjidhni Chemical Frog?

Chemical Frog është një farmaci në internet e besueshme dhe konkurruese. Ne kemi një stok të madh të SGT-151, 5F-MDMB-2201, 4F-ADB së bashku me kanabinoidet sintetike. Jeni të sigurt se do të merrni barnat më cilësore dhe më të pastra nga ne.

Arritja jonë më e madhe është besimi dhe besimi i klientëve tanë tek ne që kemi ruajtur gjatë viteve duke furnizuar medikamente kimike të pastra, të sigurta dhe të sigurta. Nëse keni pyetje të mëtejshme dhe dëshironi të dini më shumë rreth produkteve dhe shërbimeve tona, atëherë mund të na kontaktoni në çdo kohë.

Kliko këtu për të ditur më shumë rreth këtij kanabinoidi sintetik krejt të ri.

Informacion shtesë

sasi

1 kg, 500g, 250g, 100g, 50g, 5g